Nieuws

Paul gaat met pensioen!

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: alle doelgroepen

In 2008 werd Watergames & More opgericht door Paul van den Berg met als doel om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water. Op basis van zijn ervaring in het onderwijs en de speelbranche, ontwikkelde hij waterspelconcepten op basis van pedagogische, fysieke en sociale aspecten.

Paul wist het exclusieve dealership voor de Benelux te verwerven van Waterplay. Inmiddels is Watergames & More zelfs de exclusieve dealer van Waterplay voor de Benelux en heel Duitstalig Europa. In Noord-Amerika was de term “Spray Park” ingeburgerd, in Nederland was deze term onbekend. Bijna 14 jaar later is “Spray Park” de standaardterm voor een waterspeelplaats in Nederland.

Om de specifieke markt waarin Watergames & More opereert volledig te kunnen bedienen waren alleen Spray Parks niet genoeg. Paul voegde daar waterglijbanen en inflatables (opblaasbare waterspeeltoestellen) aan toe. Waterglijbanen in eerste instantie als dealer van toeleveranciers. Naarmate het bedrijf verder groeide werden dit in huis ontworpen waterglijbanen onder eigen label, naar uiteindelijk zelfstandig ontwerpen en produceren van waterglijbanen van de hoogste kwaliteit. Door de bedrijfsgroei werd het mogelijk om nog meer gave productlijnen op te zetten zoals de waterspeelstructuren.

Toen de opdrachten snel groter werden in aantal en omvang, raakten zijn zoons, Odmar en Karsten van den Berg, meer en meer betrokken bij het bedrijf. Inmiddels hebben we een team opgebouwd van experts met kennis en kunde in uiteenlopende vakgebieden.

In de praktijk hebben Odmar en Karsten al een aantal jaar met goed resultaat de dagelijkse leiding van het bedrijf. Paul richtte zich de laatste jaren met name op sales in Duitstalig Europa. Inmiddels is met Remco Snoep een ervaren accountmanager voor Duitstalig Europa aangetrokken. Remco heeft een tijd met Paul opgetrokken en Paul heeft al zijn kennis en ervaring van de markt overgedragen.

Karsten - Paul - Odmar

Paul kijkt terug op soms hectische maar ook fantastische jaren waarin hij prachtige samenwerkingen heeft kunnen opzetten en met diverse klanten en stakeholders een goede en soms zelfs vriendschappelijke band heeft kunnen opbouwen.

Paul gaat weliswaar met pensioen op 24 maart 2022 en zal ook niet meer dagelijks in het bedrijf te vinden zijn, dat betekent niet dat hij niet betrokken blijft. Als oprichter van een bedrijf – dat is uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf – blijf je altijd betrokken en via zijn zoons blijft Paul ook op de hoogte van alle ontwikkelingen. Uiteraard wordt ook nog altijd prijs gesteld op zijn wijze raad.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

23 mei 2019 - Team
Leestijd: 4 minuten De ontwikkelingen van familiebedrijf Watergames & More Zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier laten genieten van water, met die visie richtte Paul va...
02 nov 2021 - Producten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Naast waterglijbanen en Spray Parks zijn we bezig met de doorontwikkeling van onze eigen lijn waterspeelstructuren. De...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact