Nieuws

Opening waterspeeltuin Oosterpark Amsterdam

De afgelopen jaren is het Oosterpark in Amsterdam gerenoveerd. Ook het oude pierenbadje is hierbij geheel gemoderniseerd en wij zijn trots op prachtige eindresultaat.

Unieke maatwerk waterspeeltuin

De nieuwe waterspeeltuin bestaat uit een cirkelvormig peuterbad, uitdagende klimrots en diverse interactieve fonteinen met LED-verlichting. Het design is van ingenieursbureau Carve uit Amsterdam waarbij gekozen is voor een speels ontwerp dat kinderen uitnodigt tot sport en spel.

Interactieve waterspeeltuin

Het nieuwe waterpark is een unieke combinatie van een maatwerk speelrots met diverse Spray Park-elementen. Zo zijn er in de bodem van het pierenbad diverse fonteinen en sproeiers verwerkt en bevat de zwembadrand een aantal interactieve druktoetsen waarmee de fonteinen aangestuurd kunnen worden. Door te drukken gaan ze harder sproeien of veranderen van intensiteit en richting.

Eindeloos veel variatie

Een Spray Park is doorgaans een waterspeelplaats op een vlakke vloer (of in een zwembad) waarbij diverse fonteinen, waterbogen en speeltoestellen gecombineerd worden. Deze speeltoestellen en regeltechnieken kunnen echter ook perfect buiten een Spray Park ingezet worden. Op deze manier is het mogelijk om landschapsstructuren en maatwerk speeltoestellen van interactieve fonteintechniek te voorzien.

Waterpret: altijd en overal

Heeft u interesse in de vele mogelijkheden die een interactieve waterspeeltuin u kan bieden? Van volledig Spray Park tot maatwerkoplossingen met geïntegreerde Spray Park-techniek: het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

Wij bieden altijd de mogelijkheid tot sleutelklare levering: van ontwerp tot realisatie nemen wij dan alles voor u uit handen. Ook een samenwerking met uw eigen aannemer is mogelijk.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze productpagina’s of neem direct contact met ons op, wij vertellen u graag – en uiteraard geheel vrijblijvend – meer over de eindeloze mogelijkheden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact