Nieuws

Nieuwe waterspeeltuin in Amsterdamse Oosterpark

Op dit moment werkt de gemeente Amsterdam hard aan de renovatie van het Oosterpark. Het hele park wordt grondig opgeknapt en uitgebreid. In samenwerking met Gebr. Griekspoor transformeert Watergames & More het bestaande pierenbad tot een moderne en unieke waterspeelplaats.

Het bestaande peuterbad van 6 bij 6 meter wordt omgebouwd tot een unieke waterspeelplaats met interactieve Spray Park sproei-elementen. Centraal staat een uniek maatwerk speeltoestel waarop geklommen en gegleden kan worden. De speelplaats is uitgerust met gekleurde LED verlichting en interactieve sproei-installaties die geactiveerd kunnen worden door een zestal knoppen die zijn opgenomen in de zwembadrand. Hiermee ontstaat een spannende en uitdagende interactieve waterspeeltuin die kinderen zullen verwonderen en motiveren tot sport en spel.

De interactieve Spray Park elementen zijn afkomstig van het Canadese Waterplay. Met speeltoestellen en sproeisystemen van Waterplay kan iedere speelplaats omgetoverd worden tot een spetterende waterspeeltuin. Zo kan er een compleet Spray Park samengesteld worden met spannende fonteinen, waterbogen en speeltoestellen. Het is ook mogelijk om delen van de Spray Park techniek in te bouwen in maatwerk constructies zoals nu gaat gebeuren in het Oosterpark.

De unieke speelstructuur in het Oosterpark zal geheel op locatie worden gebouwd. Hierbij worden de interactieve Spray Park fonteinen en sproeiers in de structuur verwerkt. Deze week starten de eerste werkzaamheden, de oplevering zal naar verwachting medio augustus plaatsvinden.

Heeft u interesse in de vele mogelijkheden die een interactieve waterspeeltuin u kan bieden? Wij helpen u graag. Van advies tot oplevering bieden wij sleutelklare totaaloplossingen in overleg en op maat. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze Spray Parks productpagina.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact