Nieuws

Waterglijbaan bij nieuw Sportcentrum Tijenraan Raalte

Eind dit jaar start de bouw van het nieuwe Sportcentrum Tijenraan in Raalte (Overijssel). Watergames & More zal hierbij een prachtige GoH2O Challenger-waterglijbaan realiseren.

Tijenraan 2.0

Het nieuwe Tijenraan wordt een modern en energieneutraal sport- en recreatiecentrum met diverse sporthallen, fitnesscentra en een zwembad. Het frisse en moderne ontwerp is een creatie van Slangen+Koenis Architecten.

De bouw van het project is in handen van Vaessen Algemeen Bouwbedrijf. Wij zijn trots bij dit project betrokken te zijn met de realisatie van een nieuwe waterglijbaan die naadloos zal aansluiten op de thematisering van het zwembad.

GoH2O Challenger

De nieuwe waterglijbaan is een maatwerk GoH2O Challenger. Het gaat in dit geval om een open ‘U’ waterglijbaan. De glijbaan heeft een doorsnede van 1 meter en start op een hoogte van 3,350 meter. De glijbaan draait meerdere malen rond de ondersteunde staalconstructie en eindigt in een speciale catch unit zodat bezoekers veilig en snel de glijbaan kunnen verlaten.

Duurzaam

GoH2O is ons eigen merk premium waterglijbanen. Alle GoH2O-waterglijbanen zijn volledig in eigen beheer geproduceerd. De waterglijbaan is gefabriceerd uit glasvezelversterkt polyester dat op basis van hand lay-up productieproces gemaakt is. Dankzij dit handmatige productieproces ontstaat een ijzersterk en kwalitatief hoogwaardige glasvezelversterkte polyester.

Plaatsing en realisatie

Wij zijn trots op het in ons gestelde vertrouwen en zullen de volledige realisatie van de waterglijbaan op ons nemen. De bouw van de het nieuwe complex zal eind 2016 beginnen. In de zomer van 2017 zal de glijbaan geplaatst gaan worden. Het nieuwe Tijenraan zal in het najaar van 2017 haar deuren openen.

Meer waterpret met Watergames & More

Wij gaan graag de uitdaging aan om ieder zwembad om te toveren tot een spetterend waterparadijs. Als ervaren waterspecialist biedt Watergames & More altijd de mogelijkheid tot volledig sleutelklare oplevering.

De voordelen van GoH2O:
–    Volledige sleutelklare oplevering
–    Oplossingen voor iedere locatie en elk budget
–    Volledig op maat en naar wens samen te stellen
–    Hoogste kwaliteit en onderhoudsvriendelijk
–    Optioneel: interactieve elementen, licht- en geluidseffecten.

GoH2O is exclusief verkrijgbaar bij Watergames & More. 

Heeft u ideeën voor een waterglijbaan? Wij gaan de uitdaging aan om uw ideale waterglijbaan te realiseren! Ook benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze brochures voor meer informatie.

Downloads:

Verwante artikelen:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact