Nieuws

De perfecte familieglijbaan voor een dag vol waterpret!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Watergames & More is de toonaangevende specialist in waterattracties en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van speelplezier op, rond, met en in water. Wij zijn marktleider in kwalitatieve waterattracties in Duitsland en de Benelux en actief over de hele wereld. Onze waterattracties zijn uniek en zorgen voor een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als ouders. Een van onze populairste attracties is de familieglijbaan, ook wel bekend als de Wave Rider.

Stedelijk Zwembad Oostende

De Wave Rider is een veilige en populaire glijbaan die zijn naam eer aandoet. Door zijn open constructie is deze glijbaan bij uitstek geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De familieglijbaan wordt steeds vaker geïnstalleerd bij zwembaden en waterparken, en is een perfecte aanvulling op uw recreatiefaciliteit.

De familieglijbaan is aanpasbaar in zowel hoogte als breedte, afhankelijk van uw specifieke wensen. De breedte varieert van 2 tot 5 meter en de hoogte van 3 tot maximaal 8 meter. Het mooiste aan de familieglijbaan is dat u niet op elkaar hoeft te wachten, zodat alle gezinsleden tegelijkertijd van de glijbaan kunnen glijden. Dit maakt het delen van dezelfde ervaring tot een geweldige waterpret en maakt de familieglijbaan de perfecte attractie voor alle leeftijden.

Naast de installatie van de familieglijbaan kunnen wij ook de bouwkundige werkzaamheden voor u uit handen nemen. Ons totaalpakket van uiteenlopende services ontzorgt u volledig op het gebied van ontwerp, design, bouw, installatie en onderhoud. Bij Watergames & More heeft u één vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw locatie, doelgroep en wensen. Dit maakt helder communiceren en snel schakelen een stuk makkelijker, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Zwembad-Aquadintel-Waterglijbaan-waverider

Bent u op zoek naar een waterattractie voor uw locatie, waaronder de familieglijbaan? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Bij Watergames & More zorgen wij voor een onvergetelijke dag vol waterpret voor het hele gezin.

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
21 feb 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden De Duitse plaats Kamen maakt zich klaar voor een nieuw zwembad! Begin februari is de naam van het zwembad bekend gemaakt. Het Sesekeb...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact