Nieuws

Nieuwe familieglijbaan voor Strand Heeg

Leestijd: 1 minuut

In Heeg, Friesland, realiseert Watergames & More een nieuwe familieglijbaan, aan het strand van het Heegermeer. Het openbaar toegankelijke recreatie- en watersportgebied krijgt daardoor nog meer attractiewaarde, voor jong en oud.

Initiatief van lokale ondernemers
Het initiatief van de familieglijbaan kwam van een vereniging van lokale ondernemers. Ondernemersvereniging OVH2000 uit Heeg behartigt van de collectieve belangen van de ondernemers en ondernemingen in Heeg. Door hun initiatief is Strand Heeg straks een waterglijbaan rijker.

Familiepret op de waterglijbaan
De familieglijbaan, ook wel een Waverider genoemd, wordt ongeveer 12 meter lang, start op een hoogte van circa 3,5 meter en gaat in een golfbeweging naar beneden, met een gemiddelde hellingshoek van circa 25%. De Waverider is 2 meter breed en daarom geschikt om met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden. Omdat de glijbaan open en veilig is, is hij zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Hieronder een impressie van de waterglijbaan:

Turn-key oplevering
Watergames & More is vanaf het begin van het project betrokken bij de familieglijbaan voor Strand Heeg. De Waverider wordt turn-key opgeleverd, dus de opdrachtgever wordt volledig ontzorgd. Wij verzorgen de engineering, de levering, de montage en de bouwkundige werkzaamheden. Het leidingwerk dat water vanuit het meer toevoert, pakken de ondernemers zelf op. Wij sluiten op die leidingen ons overige leidingwerk aan. Daarnaast zorgen wij voor de plaatsing van een hekwerk rondom de waterglijbaan. Onze projectmanager verzorgt tevens de coördinatie van het gehele project, voor een zorgeloze, turn-key oplevering.
De bouw is momenteel in volle gang. De oplevering wordt dit voorjaar nog verwacht.

Bouwwerkzaamheden te Strand Heeg

Meer informatie?
Meer weten over dit project of over de mogelijkheden om op uw eigen locatie een waterglijbaan te realiseren? Neem contact met ons op.
Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact