Nieuws

Nieuw Spray Park zwembad De Biezem in Laren

Op en top genieten van water: bij zwembad De Biezem in Laren komt dit jaar een geweldig nieuw Spray Park. Met een Spray Park wordt waterspel een uitdagende en spetterende belevenis.

Het zwembad van de toekomst

Afgelopen oktober opende zwembad De Biezem in Laren haar deuren na een grootse renovatie. Het complete zwembadgebouw is gemoderniseerd en klaar voor de toekomst. Nu wordt ook het oude buitenbad gesaneerd. Dit voorjaar wordt hier een compleet nieuw Spray Park gerealiseerd.

Waterpret voor alle leeftijden

Het nieuwe Spray Park zal bestaan uit drie zones van 30m2. Voor elke leeftijdsgroep is er een aparte zone. De eerste zone is speciaal ingericht voor peuters en kleuters. De tweede is ingericht voor kinderen tot 10 jaar en de derde is speciaal voor tieners.

Gebundelde krachten

De komende weken zal het oude buitenbad definitief plaats maken voor het nieuwe Spray Park. Hierbij zullen mensen van Stichting Binnensportaccommodaties Laren, de beheerder van zwembad, zelf een deel van de werkzaamheden op zich nemen.

Wij verzorgen de levering van de toestellen, de bouwkundige werkzaamheden van de Spray Zone (de vloer van het Spray Park) en het aansluiten van alle regeltechniek. Het Spray Park zal bovendien aangesloten worden op de bestaande waterbehandelingsinstallatie. Dankzij deze bijzondere samenwerking kan het budget maximaal benut worden voor meer waterpret.

Gefaseerde realisatie

Het Spray Park zal in twee fases gerealiseerd worden. De eerste fase is direct van start gegaan en zal medio mei gereed zijn. Het Spray Park is dan direct klaar voor gebruik en zal bestaan uit diverse grondspuiters. In de tweede fase worden diverse waterspeeltoestellen en features aan het Spray Park toegevoegd.

Het unieke DEX systeem (Detach and Exchange) maakt het aan- en afkoppelen van toestellen bijzonder eenvoudig. Dankzij dit systeem kunnen speeltoestellen eenvoudig toegevoegd en verplaatst worden zonder bouwkundige of technische aanpassingen. Een extra voordeel van dit systeem is dat alle toestellen in de winter veilig opgeborgen kunnen worden.

Bewezen duurzaamheid

Spray Parks zijn een internationale sensatie omdat het werkelijk interactieve waterspeelplaatsen zijn. Onze producent Waterplay gebruikt enkel de beste materialen zoals hoogwaardig roestvrijstaal en speciale duurzame poedercoating (Super Durable Tiger Drylac). De professionele afwerking staat garant voor jarenlang speelplezier.

Overal een Spray Park

Watergames & More heeft een ruime ervaring bij het realiseren van Spray Parks door heel Noordwest-Europa. Bij elk project maken wij een begroting met daarin alle kosten gespecificeerd en bieden wij professioneel projectmanagement om de gehele bouw soepel te laten verlopen.

Ongeacht uw budget, bij ons zijn de hoogste kwaliteit en de beste service altijd gegarandeerd.  Van volledige sleutelklare maatwerkinstallatie tot levering en advies: met Watergames & More laat u uw bezoekers genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden?

Spray Parks zijn geschikt voor alle zwembaden (zowel binnen als buiten), campings, bungalowparken, speelweides, parken en zelfs stadspleinen en andere openbare ruimtes. Ook met een kleiner budget is er meer mogelijk dan u denkt!

Wij vertellen u graag, en uiteraard geheel vrijblijvend, meer over de vele mogelijkheden. Bekijk onze productpagina’s of neem direct contact met ons op:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact