Nieuws

Interactieve Spray Parks voor elk budget

Openluchtzwembad De Bercken krijgt dit voorjaar een nieuw Waterplay Spray Park. Bijzonder is dat deze interactieve waterspeelplaats tot stand komt met een relatief klein budget. Onder leiding van Watergames & More bouwen vrijwilligers en lokale ondernemers aan een spectaculaire  waterspeeltuin tegen aanzienlijk lagere kosten dan op reguliere wijze mogelijk zou zijn.

Dat een Spray Park ook met een kleiner budget gerealiseerd kan worden werd in 2010 al bewezen bij de aanleg van een Spray Park in het Leussinkbad te Laren. Ook hier werd zelfwerkzaamheid ingezet om kosten te drukken. Een extra besparing kwam tevens tot stand door het Spray Park te bouwen binnen een bestaand bassin. Een mooi voorbeeld hoe een bestaand zwembad effectief en voordelig nieuw leven ingeblazen kan worden.

Watergames & More heeft een ruime ervaring bij het realiseren van Spray Parks in Noordwest-Europa. Bij elk project maken wij een begroting van de geraamde kosten en bieden we een professionele projectmanager. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Oplossingen op maat. Dus ook bij een kleiner budget zijn de mogelijkheden legio. En hoe groot of klein het budget ook is, de kwaliteit is altijd gewaarborgd. Alle producten van Waterplay worden gekenmerkt door duurzaamheid en een vakkundige afwerking.

Bovendien zijn de speeltoestellen van Waterplay modulair en flexibel. Dankzij het unieke Detach and Exchange systeem (DEX) kunnen toestellen gefaseerd aangelegd en geplaatst worden. Dit geeft meer grip op de investeringskosten. Bovendien kunnen speeltoestellen dankzij het DEX-systeem eenvoudig aan- of afgekoppeld worden. De levensduur van de toestellen kan zo verder worden vergroot door ze in de winter veilig op te bergen. Daarnaast zijn speeltoestellen van dezelfde afmetingen uitwisselbaar. Hiermee kan op eenvoudige wijze, en zonder extra kosten, variatie aangebracht worden in elk Spray Park.

Wilt u op uw camping, bungalowpark of zwembad ook een Spray Park realiseren? Wilt u meer weten over mogelijkheden bij een kleiner budget? Vraag geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die Watergames & More u kan bieden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact