Nieuws

Splash Areas maken peuterbaden tot bruisende attractie

Je ziet ze steeds vaker: Spray Parks, de prachtige en interactieve waterspeelplaatsen van producent Waterplay. Met fonteinen, waterbogen, speelobjecten en échte interactiviteit staat een Spray Park altijd garant voor eindeloos veel speelplezier.

Doorgaans wordt een Spray Park met een vlakke vloer gerealiseerd waarbij het water direct wordt afgevoerd en hergebruikt. Het is uiteraard ook mogelijk om een Spray Park in een zwembad te realiseren. Zo’n Spray Park noemen wij een Splash Area. Een Splash Area maakt ieder zwembad uitdagend en avontuurlijk.

Splash Areas zijn bijzonder populair bij ondiepe bassins zoals peuterbadjes. Producent Waterplay voorziet in talloze Spray Park-speelelementen speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. Zo zijn er speeltoestellen in de vorm van onder andere lieveheersbeestjes, giraffen, bloemen en vlinders. Ook grondsproeiers kunnen geplaatst worden in een waterbassin tot een diepte van 15 centimeter. Grotere objecten kunnen uiteraard ook in diepere baden geplaatst worden.

De realisatie van een nieuwe Splash Area kan snel en kostentechnisch zeer efficiënt uitgevoerd worden door gebruik te maken van onze kant-en-klare (prefab) peuterbad zwembadwanden. De wanden worden gegoten in een vierkante of ronde mal en zijn leverbaar in diverse afmetingen. Door ronde en vierkante wanden te combineren zijn ook asymmetrische ontwerpen mogelijk. In de bodem worden vervolgens speeltoestellen en regeltechniek aangesloten. Tot slot wordt beton gestort en het geheel naadloos afgewerkt.

Er is een keuze uit honderden fonteinen, waterbogen en speelobjecten. Alle speeltoestellen zijn modulair en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden. Naast compleet nieuwe Splash Areas kunnen ook oude bassins een nieuw leven krijgen door ze om te bouwen naar Splash Area. Als de regeltechniek aanwezig is kunnen hier vaak direct al nieuwe speeltoestellen aan gekoppeld worden. Het is ook mogelijk nieuwe toestellen toe te voegen door extra ruimte uit te frezen in de bodem. Zo kan met Watergames & More razendsnel op elke locatie een spetterende Splash Area gerealiseerd worden.

Watergames & More heeft een ruime ervaring bij het realiseren van Spray Parks en Splash Areas. Ook kunnen wij als officiële leverancier van Waterplay een volledig sleutelklare oplevering verzorgen. Hierbij kunnen wij ook alle eventuele bijkomende werkzaamheden voor u uit handen nemen. Door alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren kunnen wij efficiënt en zeer voordelig werken.

Investeren in een Spray Park is investeren in de toekomst. Alle elementen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal en voorzien van speciale Super Durable Tiger Drylac-poedercoating die jarenlang kleurvast blijft. Ook geven we bij oplevering uitgebreide instructies en tips die levensduur van de speeltoestellen nog verder kunnen vergroten.

Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden van een prefab Splash Area of een Spray Park? Bekijk dan onze Spray Parks productpagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact