Nieuws

Nieuw Spray Park Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

Bij het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer gaan wij een prachtig nieuw Spray Park realiseren. Het Zilvermeer is een groot recreatiegebied bij Mol, een kleine 15 kilometer over de Nederlandse grens onder Tilburg en Eindhoven. Naast een zwemvijver met witzandstrand zijn er diverse speeltuinen, horecagelegenheden, vakantiehuizen en een camping. Het water in het meer staat bovendien bekend als bijzonder schoon, mede dankzij het natuurlijke zuiveringssysteem dat hier aanwezig is.

Om het park te verbeteren en klaar te maken voor de toekomst heeft Provincie Antwerpen een openbare aanbesteding uitgeschreven. Deze aanbesteding is gewonnen door de gerenommeerde landschapsaannemer Krinkels en in opdracht van hen gaan wij medio oktober het Spray Park plaatsen.

Het nieuwe Spray Park bij het Zilvermeer heeft een aantal unieke en opmerkelijke eigenschappen. Zo wordt het Spray Park gevoed met natuurwater uit het meer, dat dankzij de hoge kwaliteit direct en zonder behandelingsinstallatie gebruikt kan worden.

Het Spray Park zelf bestaat uit onder andere een eiland, een schip, diverse waterbogen en losse toestellen. De speeltoestellen komen tot leven dankzij de unieke PolySoft-vloer waarin diverse afbeeldingen zijn verwerkt.

PolySoft is een unieke toplaag voor waterspeeltuinen die op de betonondergrond kan worden aangebracht. PolySoft is zacht, duurzaam en hygiënisch en is bovendien uitermate geschikt voor thematisering omdat werkelijk alle denkbare kleuren en afbeeldingen erin verwerkt kunnen worden.

Watergames & More heeft een ruime ervaring met het leveren en plaatsen van Spray Parks door heel Noord- en West-Europa en kan u uiteraard ook adviseren over de vele mogelijkheden. Wij bieden sleutelklare- en maatwerk oplossingen voor elke locatie en ieder budget.

Wilt u meer informatie? Bekijk onze Spray Parks productpagina of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact