Nieuws

Ontdek de spanning van de Challenger: een adembenemende waterglijbaan!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Staan uw gasten te popelen voor een avontuur vol adrenaline, sensatie en spetterend plezier? Maak kennis met de Challenger, dé waterglijbaan die de attractiewaarde van uw locatie omhoog tilt. Deze waterglijbaan is onder jonge en oudere bezoekers zeer populair. Met zowel open als gesloten buisglijbanen heeft de Challenger voor ieder wat wils.

Het Sloterparkbad (NL)

De Challenger is niet zomaar een waterglijbaan, het is een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Deze waterglijbaan kan worden uitgerust met diverse special effects, waardoor elke bocht een nieuwe verrassing biedt. Zo verandert een standaard Challenger in een spannende, duistere glijbaan, of juist in een betoverende waterglijbaan met kleurrijke verlichting, meeslepende spiralen en geluidseffecten. Of u nu op zoek bent naar spanning of ontspanning, de Challenger heeft alles in huis.

La Piscine Les Dauphins (BE)

Wij bieden een scala aan multimedia-effecten die eenvoudig kunnen worden uitgebreid. Ontdek de veelzijdigheid van ons multimedia-pakket, dat een extra dimensie toevoegt aan het glij-avontuur. Begin bijvoorbeeld met een start- en stopsysteem met tijdsregistratie, thematische licht- en geluidseffecten, interactieve spellen met touchpoints en actiefoto’s. En dit is slechts het begin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met innovatieve technologieën zoals geluidseffecten, visuele projecties en interactieve elementen verandert de rit op de Challenger in een meeslepende belevenis.

Naast de installatie van de Challenger kunnen wij ook al het bouwkundige werk voor u uit handen nemen. Ons totaalpakket biedt een scala aan diensten, waardoor u volledig ontzorgd wordt op het gebied van ontwerp, design, bouw, installatie en onderhoud. Bij Watergames & More heeft u één vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw locatie, doelgroep en wensen. Dit zorgt voor heldere communicatie en snelle actie, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bent u op zoek naar een waterattractie voor uw locatie, waaronder de Challenger? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wacht niet langer – het is tijd om de Challenger aan te gaan!

De Hoge Devel (NL)

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact