Nieuws

Creëer spectaculaire belevingen met interactieve waterglijbanen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Watergames & More begrijpt dat de aantrekkingskracht van waterglijbanen grotendeels bepaald wordt door speciale effecten en technische snufjes. Daarom hebben wij een innovatief en kwalitatief hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten ontwikkeld. Dankzij het toevoegen van deze effecten, creëert u continue spectaculaire belevingen zodra ze van de interactieve glijbaan glijden.

Wij zijn de eerste en enige waterglijbaanleverancier in Nederland die het multimediasysteem in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen we wijzigingen eenvoudig en snel op afstand voor u regelen.

Het programma multimedia-effecten bestaat uit diverse technische componenten, met een basis die het mogelijk maakt om klein te beginnen en later uit te breiden. Denk hierbij aan:

Verhoog de veiligheid door de waterglijbaan uit te rusten met een elektronisch start-stopsysteem. Het rood-groene-licht wordt verbonden met bewegingssensoren in de waterglijbaan. Dit zorgt ervoor dat uw gasten om de beurt veilig naar beneden glijden.

Moedig uw gasten aan om vaker van de waterglijbaan te glijden en hun toptijd te verbeteren! Dankzij de sensoren aan het begin en het eind van de waterglijbaan, wordt de tijd bijgehouden. Dit wordt vervolgens op het scorebord getoond. Tevens kan de dag- en maandrecord ook worden getoond.

De RGB-W LED’s zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en vormen. Denk hierbij aan effecten zoals runway, barrel effect, twister-effect, pijlen, sterrenhemel, figuren of teksten. Middels een touchscreen kiezen uw gasten bij de start van de waterglijbaanrit hun eigen thema zoals disco of jungle.

Alle geluid- en lichteffecten worden aangepast aan het gekozen thema. Door de flexibiliteit van het systeem zijn de opties voor thema’s oneindig. Maak een selectie uit onze voorgeprogrammeerde thema’s of ontwikkel een thema op maat.

Laat uw gasten een actiefoto maken tijdens de waterglijbaanrit! Dankzij een bewegingssensor aan het eind van de waterglijbaan wordt de camera geactiveerd. Nadat de foto is gemaakt, kan de foto gemaild worden. Ook kan de foto op social media worden gedeeld, zodat het voor u als marketingmiddel gebruikt kan worden.

Voeg met interactieve touch points een spelelement toe tijdens de waterglijbaanrit! Door de touch points aan te raken proberen gasten de hoogst mogelijke score te halen. Wordt een touch point succesvol aangeraakt, klinkt er een geluid die bij het thema past. Op deze manier dagen gasten elkaar uit om hun score te verbeteren.

Naast de installatietechnische werkzaamheden, kunnen ook de bouwkundige werkzaamheden voor u uit handen genomen worden. Ons totaalpakket van uiteenlopende services ontzorgt u volledig op het gebied van ontwerp, design, bouw, installatie en onderhoud. Daarnaast heeft u bij Watergames & More één vast aanspreekpunt, die volledig op de hoogte is van uw locatie, doelgroep en wensen. Dat maakt helder communiceren en snel schakelen een stuk makkelijker! Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

07 feb 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Midden in het Develpark in Zwijndrecht (NLD) is een nieuw binnenzwembad gebouwd, genaamd De Hoge Devel. Het oude zwembad was flink aa...
17 jan 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden In Drenthe vindt u midden in de bossen het vakantiepark Landal Het Land van Bartje (NLD). Het zwemparadijs van dit vakantiepark heeft e...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact