Nieuws

Innovatieve verkoeling: ontdek de magie van interactieve waterspeelplaatsen!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

In een tijd waarin de temperaturen blijven stijgen en de zoektocht naar verfrissing belangrijker wordt, biedt Watergames & More een innovatieve oplossing aan, namelijk spray parks! Deze interactieve waterspeelplaatsen zijn ontworpen om jong en oud een unieke en veilige manier van waterpret te bieden. Met spetterende waterstralen, vrolijke fonteinen en interactieve speelelementen brengt de speelplaats plezier en verkoeling voor iedereen.

Of het nu gaat om een aanvulling op een bestaand zwembad of als een op zichzelf staande attractie, onze waterspeelplaatsen zijn financieel toegankelijk voor zowel kleine als grote projecten. De lage installatie- en onderhoudskosten maken het een aantrekkelijke keuze voor gemeenten, recreatieparken, en campings. Met de mogelijkheid om bijna al het water te hergebruiken, bieden de interactieve waterspeelplaatsen ook een duurzame speeloplossing.

Bijzonder aan onze waterspeelplaatsen is de interactiviteit. Kinderen worden uitgedaagd om te spelen en te leren. De speeltoestellen zijn zorgvuldig ontworpen om een stimulerende omgeving te creëren die de zintuigen prikkelt en de fantasie van kinderen aanwakkert. Van rennen door waterstralen tot het bedienen van waterpompen, kinderen krijgen de kans om op een speelse manier de wereld van water te verkennen.

Naast het bieden van eindeloos plezier, zijn spray parks ook een toonbeeld van duurzaamheid en exclusiviteit. Het efficiënte watergebruik en de toegankelijkheid voor kinderen van alle leeftijden en vermogens, inclusief die met een handicap, maken het een verantwoorde en welkome toevoeging aan elke gemeenschap.

Met Watergames & More bent u verzekerd van een partner die het hele proces, van ontwerp tot aan onderhoud, soepel laat verlopen. Onze experts zorgen ervoor dat uw spray park niet alleen aan de huidige behoeften voldoet, maar ook klaar is voor de toekomst. In combinatie met ons onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw waterspeelplaats.

Geïnteresseerd in hoe een spray park uw locatie kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en projecten door ons te volgen op LinkedIn of door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ontdek hoe u uw bezoekers deze zomer en nog vele jaren daarna een onvergetelijke ervaring kunt bieden!

27 feb 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames en Openbare ruimtes In een wereld waar de zomers steeds heter worden en stedelijke gebieden naar adem happen onder de druk van hittegolven, is de zoektocht naar verkoeling en verma...
20 mrt 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Vorige zomer opende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) met trots het vernieuwde en uitgebreide openbare speelpark ‘De Wate...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact