Nieuws

Inflatables

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Zwembaden

Op zoek naar waterspeeltoestellen die uw gasten een onvergetelijke tijd geven bij het bezoek aan uw zwembad? Dan zijn inflatables zeer geschikt voor uw locatie!

Inflatables zijn losse kwalitatieve speeltoestellen voor op het water. Op deze toestellen kunnen uw gasten klauteren, springen, balanceren, rennen en glijden. Ieder toestel heeft verschillende moeilijkheidsgraden.

Dankzij het modulaire systeem kunt u een parcours zo groot en uitdagend maken als u zelf wilt. De inflatables zijn makkelijk aan elkaar te bevestigen. Afhankelijk van de grootte van het parcours bezorgt het 13 tot 250 personen tegelijk een onvergetelijke tijd op het water.

De speeltoestellen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden en voor elk diepte water. Een aantal toestellen zijn zeer geschikt voor standaard zwembaden van 25m lang met een waterdiepte van 2m of minder. En dankzij de UV-bescherming en schimmelwering is een lange gebruiksduur gegarandeerd. Het materiaal is gemaakt van kwalitatief PVC-doek en TÜV SÜD gecertificeerd.

Onderstaande basisparcours zijn geschikt voor een standaard zwembad (25m). De toestellen zijn licht en passen in een waterdiepte van 2m of minder.

€ 10.806,39 (excl. BTW)

Waterdiepte: 5’6″ (1,5m)
Toestellen:

€ 11.288,34 (excl. BTW)

Waterdiepte: 5’6″ (1,5m)
Toestellen:

€ 11.673,90 (excl. BTW)

Waterdiepte: 5’6″ (1,5m)
Toestellen:

Jong en oud beleven enorm veel plezier bij het uitproberen van de speeltoestellen. Vanwege de omvang en de felle blauw/witte kleuren vallen de toestellen zeer goed op. Ze wekken direct bij uw gasten nieuwsgierigheid en enthousiasme op. Men kan de drang niet onderdrukken om het een keer uit te proberen. Daarnaast verhoogt u fun en attractiewaarde van uw zwembad, zonder daar veel inspanning voor te leveren. Een inflatable opzetten of afbreken is zo gedaan. Ze zijn ontzettend veilig. Ieder speeltoestel bevat slimme veiligheidstoepassingen. Hierdoor is er geen kans op beknellingsgevaar.

Vanwege de korte levertijd profiteert u snel van uw aankoop. Zodra het mooie weer aanbreekt en uw gasten verlangen naar de verkoeling van het water, kunt u indruk op ze maken met een schitterend parcours van inflatables!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...
17 jan 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden In Drenthe vindt u midden in de bossen het vakantiepark Landal Het Land van Bartje (NLD). Het zwemparadijs van dit vakantiepark heeft e...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact