Nieuws

Inflatables: de leukste speelelementen voor op het water

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken

Watergames & More is in samenwerking met Union Aquaparks de leverancier van kwalitatieve speelelementen op het water, genaamd inflatables. Deze opblaasbare elementen vormen samen een parcours voor zowel in out- als indoorwater. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor binnenzwembaden. U kunt ervoor kiezen om 1 speeltoestel aan te schaffen of een compleet parcours. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud.

Geniet dit najaar nog van het speelplezier dat inflatables brengt! De speelelementen zijn namelijk snel leverbaar. Al binnen 2 weken kunt u de attractiewaarde van uw binnen of buiten zwembad verhogen.

Inflatables van Union Aquaparks onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en hun modulaire elementen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen en te verwisselen. Het materiaal van de Union inflatables is een kwalitatief PVC-doek, TÜV gecertificeerd. De UV beschermers en schimmelwering staan garant voor een lange gebruiksduur. De drop-stitch naden houden de elementen zelfs onder hoge druk in vorm. Hierdoor blijven de inflatables van Union langer op druk dan de gemiddelde opblaasbare speelelementen in de markt.

Dankzij de antislip textuur hebben gebruikers een betere grip. Slimme veiligheidstoepassingen voorkomen dat de elementen op het water kunnen worden geopend; zo is er geen kans op beknellingsgevaar.

De collectie van Union Aquaparks bestaat uit meer dan 35 inflatables. Deze elementen vormen samen een verscheidenheid aan functies en moeilijkheidsgraden. Makkelijk uit te breiden van één of enkele elementen tot een groot parcours. Dit parcours kan volledig naar wens worden gemaakt door de volgorde van de onderdelen te veranderen. Met inflatables bezorgt u 30 tot 250 personen tegelijk een onvergetelijke tijd op het water.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

05 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie Voor de start van de zomervakantie 2022 heeft Watergames & More diverse spray parks zowel nationaal als internationaal gerealiseerd bij onder...
12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact