Nieuws

Driehoekig Spray Park Verblijfpark Breebos

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie

Komend seizoen realiseert Watergames & More voor Verblijfpark Breebos in België een Spray Park in een bijzondere vorm. Met het Spray Park wil het park meer gezinnen met jonge kinderen aantrekken en extra attractiewaarde toevoegen aan het park in een veranderende markt.

Een Spray Park kan in elke gewenste vorm worden gerealiseerd. Hierbij kijken we altijd naar welke vorm het beste past bij de omgeving. In goed overleg met de huisarchitect van Parador Vakantieparken en de eigenaar is daarom besloten om te kiezen voor een Spray Park in de vorm van een driehoek. Het Spray Park krijgt een oppervlakte van 105m² (188m² incl. overspray zone)

Om aan te sluiten bij de bosrijke omgeving: de Antwerpse Noorderkempen staat het thema natuur centraal in het Spray Park. Dit is goed te zien door de verschillende watertoestellen als de Daisy May (Margriet), Waterleaf (blad) en Corn Poppy (klaproos) in het Spray Park.

Om Verblijfpark Breebos maximaal te ontzorgen verzorgt Watergames & More het gehele realisatieproject van A tot Z. Door het ontzorgen hoeft het vakantiepark zelf geen bouwkundige werkzaamheden ter verrichten en andere partijen te regelen. Begin 2022 wordt gestart met de eerste werkzaamheden. Naar verwachting wordt het Spray Park in het voorjaar opgeleverd.

Bent u benieuwd naar een Spray Park voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

14 dec 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden Watergames & More heeft de opdracht gekregen voor het bouwen van drie spectaculaire waterglijbanen en een Spray Park voor het nieuwbouw zwembad Van Tuyllpark in Zoetermeer. Een ...
07 dec 2021 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden attractieparken en gemeenten Watergames & More zorgt dat uw dromen werkelijkheid worden. Hierin helpt Watergames & More opdrachtgevers om do...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact