Nieuws

Nieuwe opdracht in IJsland: Watergames & More realiseert mooie waterglijbanen!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Watergames & More is verheugd om haar allereerste waterglijbanenproject in IJsland aan te kondigen! Het zwembad Kôpavogs heeft dringend behoefte aan vervanging van haar drie verouderde waterglijbanen. Wij zijn ter plaatse geweest om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat? Drie geweldige concepten voor waterglijbanen die we vol enthousiasme hebben uitgewerkt. Watergames & More demonteert de oude waterglijbanen om vervolgens daarna de nieuwe waterglijbanen te realiseren.

Wilt u meer weten over de optimale tijd om een waterglijbaan te vervangen? Lees er alles over in het artikel ‘Vervangen waterglijbaan: verstandige keuze voor veiligheid en duurzaamheid’.

Onze familieglijbaan, ook wel bekend als de Waverider, is bijna 13 meter lang en gaat in een golfbeweging naar beneden. Deze familieglijbaan is enorm populair vanwege zijn open en veilige ontwerp. Het is dé perfecte attractie voor alle leeftijden. Bovendien zorgt het hekwerk bij de ingang ervoor dat het betreden van de glijbaan veilig verloopt. Zowel gezinnen met (jonge) kinderen als grote groepen kunnen moeiteloos en veilig van de glijbaan genieten.

Naast de Familyslide worden ook twee Challengers gerealiseerd. De ene Challenger is een open glijbaan, terwijl de anderen een gesloten buisglijbaan is. Beide waterglijbanen zijn uitgerust met een start- en stopsysteem, wat extra veiligheid biedt voor de glijders. De open buisglijbaan krijgt een lengte van bijna 54 meter. De gesloten buisglijbaan is 40 meter lang. Net als de Familyslide zijn deze Challengers ook geschikt voor alle leeftijden. Zelfde de allerkleinsten kunnen met hun begeleider ervan af glijden.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Laat u inspireren door de spannende wereld van waterglijbanen en breng uw locatie naar een hoger niveau met Watergames & More!

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
14 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Op zoek naar een unieke glijervaring? Dan is de nieuwe Double Racer glijbaan in Tropical Islands (DE) echt iets voor u! Deze langste...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact