Nieuws

Eis Greissler werk in uitvoering

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie

Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van de speeltuin bij de fabriek.

Op verzoek van onze opdrachtgever maken we twee waterspeelplaatsen. Het eerste betreft een Spray Park-ontwerp van 210 m² met een ijs-thema, met daarin onder meer een Mega Soaker en een waterspeelstructuur met waterglijbaan. Het andere Spray Park heeft een oppervlakte van maar liefst 600 m2 en is gethematiseerd met natuurlijke elementen, zoals een stromende beek in rotspartijen, Waterplay Waterleafs, grassen, vissen en twee Waterfalls.

Eis Greissler heeft de twee opdrachten nog verder uitgebreid. Zo zullen wij nu ook de bestaande beeklopen renoveren en kleurrijk afwerken met koudplast. Alle sluisjes en speelaanleidingen worden door Watergames & More in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. De materiaalkeuze is afgestemd op het gebruik, er wordt dus RVS 316L gebruikt dat bestand is tegen zwembadwater. Tevens verzorgen wij advies over onder andere afschotten en materialisatie bij de renovatie van de beekloop. Voor beide waterspeelplaatsen zullen wij daarnaast schaduwzeilen aanbrengen.

De uitvoering op locatie is in volle gang.

Alle instortdelen en leidingwerken voor beide waterspeelplaatsen zijn gerealiseerd.

We liggen goed op schema met de uitvoering van dit omvangrijke project van in totaal meer dan 1.000 m² waterspel in alle vormen!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
03 feb 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact