Nieuws

Familieglijbaan voor nieuwbouw zwembad in Kamen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

De Duitse plaats Kamen maakt zich klaar voor een nieuw zwembad! Begin februari is de naam van het zwembad bekend gemaakt. Het Sesekebad wordt naar verwachting in de herfst 2024 geopend. Bezoekers kunnen in dit zwembad dan met veel plezier van de familieglijbaan glijden. Geleverd en gemonteerd door Watergames & More!

De familieglijbaan, ook wel een Waverider genoemd, wordt ongeveer 9 meter lang, start op een hoogte van circa 3 meter en gaat in een golfbeweging naar beneden, met een gemiddelde hellingshoek van circa 32%. De Waverider is 3 meter breed en daarom zeer geschikt om met een groep vrienden of familie tegelijkertijd naar beneden glijden.

Deze familieglijbaan is de populairste waterglijbanen. Dat komt omdat de glijbaan open en veilig is. Het is dé perfecte attractie voor alle generaties. Ook het betreden van de glijbaan is veilig dankzij het hekwerk. Niet alleen gezinnen met (jonge) kinderen kunnen gemakkelijk en veilig samen ervan af glijden. Ook grotere groepen kunnen tegelijk glijden.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

01 nov 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Safaripark Resort Beekse Bergen is vanaf januari 2023 een Wild River rijker. Watergames & Mo...
20 sep 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Attractieparken In het Duitse zwembad Mona Mare Monheim realiseren we niet één maar drie nieuwe waterglijbanen! Deze zijn uitgerust met de juist...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact