Nieuws

Eerste Watergames & More waterglijbaan Verenigd Koninkrijk

GoH2O verovert Europa. Na Nederland, België en Duitsland maakt nu ook het Verenigd Koninkrijk kennis met onze unieke premium waterglijbanen. Dit voorjaar realiseren wij de eerste GoH2O waterglijbaan van het Verenigd Koninkrijk bij het Spray Park van Parkdean Trecco Bay Holiday Park in het zuiden van Wales.

Spray Park met GoH2O-glijbaan: een droomcombinatie

Een Spray Park is een interactief waterpark met sproeiers, waterbogen en fonteinen. Door hier een waterglijbaan aan toe te voegen ontstaat een uitdagende en veelzijdige waterspeelplaats.

Het Spray Park van Trecco Bay is ingericht voor de kleinste bezoekers van het vakantiepark en ook de glijbaan is speciaal voor deze doelgroep ontworpen. Er is gekozen voor een open (U-vorm) glijbaan uit de Challenger-familie van GoH2O.

Kindvriendelijk ontwerp

De nieuwe waterglijbaan heeft een doorsnede van 600mm, een lengte van vijf meter en starthoogte van een meter. Door gebruik te maken van een extra smalle doorsnede is de glijbaan zeer kindvriendelijk. De glijbaan bevat een bocht en wordt in uitdagend stoplichtrood uitgevoerd.

De gasten glijden vlot en soepel over een dun waterfilm en worden opgevangen op een speciale impact-mat. Deze mat zorgt voor een zachte en veilige opvang na het glijden. Dankzij dit speciale opvangelement en het speelse ontwerp vormen de glijbaan en het Spray Park straks samen één geheel.

Uniek maatwerk

De GoH2O U600 waterglijbaan is een unieke maatwerkoplossing van compact, sterk en duurzaam handlay-up polyester. Alle GoH2O waterglijbanen zijn voorzien van een resistente en duurzame coating die kleur- en slijtvast is. Zo blijft de glijbaan jarenlang mooi en in topconditie.

Dankzij ons ervaren team van installateurs verloopt elke installatie snel en vakkundig. Eind april wordt gestart met de montage. De nieuwe waterglijbaan zal begin mei gebruiksklaar zijn, ruim op tijd dus voor de start van het nieuwe seizoen.

Sleutelklaar maatwerk

Een Spray Park met waterglijbaan? Een zwembad met Water Walk Systeem? Zwembadwanden met fonteintechniek? Geen enkel probleem! Als ervaren waterspecialist kunnen wij diverse zwembadtechnieken combineren en samenvoegen tot één geheel. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze gerealiseerd worden!

Wilt u ook meer bezoekers trekken en meer omzet genereren? Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft! Laat u inspireren door onze productpagina’s of neem geheel vrijblijvend contact met ons op: wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact