Nieuws

Water Walk Systems: elk zwembad wordt een belevenis

Het zwembad is de ideale plek om te genieten van water. Om extra gasten te trekken en ze langer te laten verblijven, is het belangrijk dat zwembaden worden uitgerust met waterglijbanen en speeltoestellen voor extra spanning. Dankzij Watergames & More is het nu eenvoudiger dan ooit om ieder zwembad te transformeren tot een prachtige en uitdagende waterattractie.

Water Walk systemen

Laat bezoekers lopen over water met een Water Walk System. Met een klimnet en diverse drijvende elementen (floatables) ontstaat een unieke klim- en klauterattractie. Het klimnet wordt gespannen tussen vier kolommen van staal, natuursteen of kunststof. Ook een bevestiging aan bestaande wanden of pilaren is in veel gevallen mogelijk.

Het klimnet zelf is gemaakt van hoogwaardig nylon en kan in elke gewenste kleur en vorm geleverd worden. Het is zelfs mogelijk een klimnet te creëren waarbij vanuit drie of vier verschillende richtingen over het water gelopen kan worden.

De drijvende objecten zijn van duurzame materialen en kunnen in elke vorm en kleur geleverd worden of volledig naar wens gethematiseerd. Dankzij onze unieke chemicaliënbestendige coating zijn de drijvende elementen kleurvast en blijven ze jarenlang mooi. De floatables blijven op hun plaats dankzij een verankering in de bodem. Deze verankering kan in veel gevallen geplaatst worden zonder dat het water uit het bad hoeft; goed voor het milieu en een besparing op aanlegkosten.

Klim naar nieuwe hoogten

Zwemmen krijgt een geheel nieuwe dimensie door ook de hoogte in te kunnen. Door een hellende wand uit te rusten met klimgrepen ontstaat een unieke klimwandattractie. En met het zwembad als startpunt is klimmen bovendien extra veilig: eenmaal boven val je gewoon terug in het water. Zo kan iedereen veilig en zonder teugels naar hartenlust klauteren.

Combineer en ontwerp

Een jungle thema of zwemmen tussen dolfijnen? Met Watergames & More heeft u alle vrijheid bij het ontwerpen van het ideale zwembad. Hierbij kan eindeloos gevarieerd én gecombineerd worden. Zo kan een Water Walk systeem uitgerust worden met Spray Park toestellen en een klimwand bijvoorbeeld met waterfonteinen of sproeiers. Ook grote of kleine waterglijbanen kunnen eenvoudig in het ontwerp worden opgenomen.

Sleutelklaar maatwerk 

Ongeacht nieuwbouw of renovatie: met Watergames & More wordt elk zwembad een spetterend waterparadijs. Watergames & More kan als ervaren waterspecialist bovendien een unieke sleutelklare installatie aanbieden. Dat betekent dat wij de volledige installatie en alle eventuele bijkomende werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Een sleutelklare installatie van Watergames & More heeft diverse voordelen. Onze ervaren installateurs en projectplanners zorgen ervoor dat alle werkzaamheden snel en efficiënt uitgevoerd worden. Zo gaat er geen tijd verloren en wordt het budget optimaal benut voor de ontwikkeling van nieuw zwemplezier.

Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden om elk zwembad te transformeren tot topattractie? Wilt u ook meer bezoekers trekken en meer omzet genereren? Bekijk dan gerust onze productpagina’s voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend direct contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact