Nieuws

Inflatable stormbaan in zwembad De Kalkwijck: een groot succes!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Zwembad De Kalkwijck heeft vorige zomer een golf van enthousiasme veroorzaakt door een inflatable parcours, de Play Lane, toe te voegen aan hun faciliteiten. Dit parcours bestaat uit vijf verschillende elementen die telkens zowel kinderen als volwassenen uitnodigen tot actief waterplezier.

Dankzij de modulaire aard van de Play Lane is de opstelling flexibel; elk bezoek biedt een nieuwe ervaring. Dit aspect, gecombineerd met de hoge kwaliteit van de inflatables, maakt elke wateractiviteit een uniek avontuur.

“De inflatables die zijn aangeschaft bij Watergames & More zijn bij ons in het zwembad een groot succes. In de weekenden en vakanties wordt hier door de jeugd goed gebruik van gemaakt. De jeugd is zeer enthousiast en vraagt in de aanloop naar het weekend of een vakantie al welke combinatie er zijn. Doordat wij 5 inflatables hebben aangeschaft, kunnen we de “stormbaan” op verschillende manieren opbouwen. Dat geeft een extra dimensie aan het geheel. Onze buurtsportcoaches maken gebruik van de inflatables naast de andere activiteiten die zij organiseren. Zelfs een school uit het voortgezet onderwijs heeft de “stormbaan” opgenomen in hun jaarlijks terugkerende schoolspel.”

Erik Jensema, Sportcentrum De Kalkwijck

Of uw zwembad nu binnen of buiten is, groot of klein, onze inflatables bieden flexibiliteit en plezier. Met opties die passen in zwembaden met een waterdiepte van 2 meter of minder, is er altijd een parcours dat aan uw behoeften voldoet.

De inflatables zijn gemaakt van hoogwaardig, TÜV gecertificeerd PVC-doek, uitgerust met UV beschermers en schimmelwering voor een langdurige duurzaamheid. Antislip textuur en beveiligde elementen zorgen voor een zorgeloze en plezierige ervaring voor iedereen.

De toevoeging van een inflatable parcours aan Zwembad De Kalkwijck heeft bewezen een onweerstaanbare attractie te zijn. Het zorgt niet alleen voor vermaak en lichaamsbeweging, maar verhoogt ook de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van het zwembad. Haar succesverhaal onderstreept de impact die een goed ontworpen inflatable parcours kan hebben op de beleving en het plezier van zwembadbezoekers.

Bent u klaar om uw zwembad naar een hoger niveau van entertainment en uitdaging te tillen? Neem dan contact met ons op en duik in de mogelijkheden! Voor meer informatie over onze projecten en innovaties, volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

16 jan 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken Heeft u wel eens het gevoel dat uw zwembad een beetje saai is geworden? Dat de bezoekers snel verveeld raken en weglop...
12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact