Nieuws

Bezoek Watergames & More op de EAS in Berlijn!

Volgende week reist Watergames & More af naar de hoofdstad van Duitsland voor de jaarlijkse Euro Attractions Show (EAS). De organisatie van de EAS verwacht dit jaar ruim 500 deelnemende bedrijven op de beurs en meer dan 11.000 professionals uit de recreatie- en attractiebranche die de beurs bezoeken. De stands zijn verdeeld over zes hallen. Het beloven weer drie interessante dagen te worden!

Bezoek de Watergames & More stand
Ontdek wat Watergames & More u te bieden heeft op het gebied van waterspel voor dag- en verblijfsrecreatiehouders, maar ook voor attractieparken. Van GoH20 waterglijbanen tot Spray Parks en van Aquaglide hindernisbanen tot fonteinen: u komt er alles over te weten op onze stand!

Euro Attractions Show (EAS), Berlijn
26-28 september 2017
Messe Berlin Exhibition Center
Messedamm 22
14055
Berlijn, Duitsland
Watergames & More: stand 21-1711

Water is het mooist denkbare speelgoed. Bekijk het uitgebreide aanbod aan waterspelproducten op onze stand en vind het perfecte product voor uw gasten! Lukt het niet om ons in Berlijn te ontmoeten? Bekijk dan op welke beurzen we nog meer staan dit jaar.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact