Nieuws

Aquanale & FSB Keulen, 2019

Leestijd: 1,5 minuut

Op 5 tot en met 8 november 2019 hebben de Aquanale & Fachmesse für Freiraum, Sport- und Bäderanlagen (FSB) plaatsgevonden in Keulen. Ook Watergames & More was hierbij aanwezig als exposant.

Deze specifieke Duitse beurzen zijn met name interessant voor openbare zwembaden en alle daarbij behorende toeleveranciers, zoals bijvoorbeeld leveranciers van waterspeeltoestellen (Spray Parks) en waterglijbanen. Ook leveranciers van de technische aspecten, zoals bijvoorbeeld waterbehandelingsinstallaties, waren goed vertegenwoordigd, net als de wellness-branche; er werden veel sauna’s en whirlpools getoond. Op de FSB waren vooral veel droge speeltoestellen te zien, met als grootste trend het houten ‘natuurlijke’ thema waarbij veelal de combinatie met ongecoat RVS werd gemaakt.

De bezoekers bestonden veelal uit zwembadmanagers, exploitanten van zwembaden, architecten en ingenieurs. De meeste van deze bezoekers kwamen uit Duitsland, maar de beurzen trokken ook bezoekers uit Zwitserland, Benelux en de mediterrane landen.

aquanale

Watergames & More exposeerde op deze beurzen om naamsbekendheid te creëren, verder in contact komen met de Duitse markt en reeds bestaande relaties aan te halen, waaronder die met brancheorganisatie EWA.

We zagen dat er meer en meer belangstelling komt voor Spray Parks in de markt. Niet alleen vanuit bezoekers, maar ook bij andere leveranciers, hoewel de definitie van een Spray Park per leverancier kan verschillen. Wij leveren Spray Parks bijvoorbeeld in combinatie met een vlakke op afschot gegoten betonnen vloer en de concurrent plaatst de losse toestellen veelal in peuterbaden.

Wat ook opviel was dat men vaak de combinatie waterspel en droog spelen opzoekt. De mogelijkheden hiervoor werden door bezoekers en leveranciers onderling uitgebreid onderzocht op deze vakdagen.

Afhankelijk van uw wensen kan Watergames & More u een turn-key waterattractie leveren en u daarbij indien gewenst totaal ontzorgen van A tot en met Z. Wilt u voor het komende seizoen een nieuwe waterattractie of een uitbreiding van uw huidige attractie? Dan horen wij graag uw wensen, zodat wij in het winterseizoen uw project kunnen realiseren en u op tijd klaar bent voor het nieuwe seizoen.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube