Nieuws

Gethematiseerde waterspeelplaats voor Tier- und Freizeitpark Thüle

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie

In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort een gethematiseerde waterspeelplaats voor Tier- und Freizeitpark Thüle. Naast dieren en attracties, wil het park nu ook een verkoelende speelgelegenheid bieden aan haar gasten. In de steeds warmer wordende zomers kan deze diversiteit aan aanbod méér bezoekers trekken en ze langer laten verblijven in het park.

Geheel in stijl met het thema van het park, dat een dierentuin en attractiepark in één is, heeft Watergames & More een Spray Park ontworpen met een jungle-thema. Het ontwerp van het Spray Park, met een totale oppervlakte van 350 m², is geïnspireerd op natuurlijke elementen, zoals boomstammen, rotsen, beekjes, palmbomen en dieren. Ook de kleuren waarin de waterspeelelementen en de vloer worden uitgevoerd, zijn zorgvuldig uitgekozen om ze aan te laten sluiten bij het thema.

Omdat het park zich richt op meerdere doelgroepen, zijn er voor diverse leeftijdsgroepen waterspeelelementen opgenomen in het ontwerp. Zo is er voor de jongste kinderen onder andere een Waterplay Solutions Corp. Discovery Stream. Dit is een dynamische kreek vol met spannende uitdagingen, zoals raderen, beweegbare visjes en planten waarmee de loop van het water kan worden beïnvloed. De Discovery Stream speelt in op de fascinatie van kinderen voor stroompjes en beekjes en zorgt ervoor dat kinderen keer op keer worden verrast.

Voor de iets oudere kinderen zijn er diverse grondsproeiers, iets hogere waterspeelelementen en enkele lage glijbanen opgenomen in het ontwerp. Daarnaast kunnen de oudste kinderen zich vermaken in de speelstructuur, compleet met grote kantelemmer, waterval en een Challenger glijbaan.

De leeftijdsgrenzen zijn niet absoluut: de voorkeur van een kind voor waterspeeltoestellen is deels afhankelijk van de ontwikkeling en het karakter van het kind. Afhankelijk van de speelbehoefte kunnen kinderen zich vrij verplaatsen over en tussen alle zones van het Spray Park.

Tier- und Freizeitpark Thüle heeft ervoor gekozen om enkele werkzaamheden zelf uit te voeren. Watergames & More verzorgt de gehele waterzijdige installatie, bouwkundige werkzaamheden, de vloerafwerking en de levering & montage van de waterspeeltoestellen. Het park zorgt zelf voor het grondverzet, de overspray zone om het Spray Park heen (de verharde zone waar het water opgevangen wordt dat rond spettert of verwaait) en de afwerking van het omringende terrein.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
20 okt 2020 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een Spray Park is een waterspeeltuin met onder andere interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee indivi...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact