Nieuws

ZwembadBranche Dag 2022

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie

Op dinsdag 11 oktober 2022 is Watergames & More weer aanwezig op de Zwembadbranche Dag in Barneveld. Tijdens deze beurs komt de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven. Daarnaast bespreekt men de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Geïnteresseerd in het verhogen van de attractiewaarde van uw zwembad? Of op zoek naar mogelijkheden om een jaarrond bezoekers aan te trekken? Kom langs en bezoek onze stand. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Hierbij alvast wat inspiratie:

Op maat gemaakt en gethematiseerd, verhoogt attractiewaarde van uw locatie

Kleurrijke waterspeelplaatsen, speelplezier voor klein en oud

Flexibel inzetbaar, voor zowel binnen- als buitenzwembaden geschikt

Zwembadbranche Dag 2022

Watergames & More staat dit jaar in hal 1, stand 29.

Datum: 11 oktober 2022, 09:00-16:00u.

Locatie:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld, Nederland

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

23 aug 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: hotels, waterparken, attractieparken, zwembaden, dagrecreatie, verblijfsrecreatie Gelegen aan het meer van Tiberias vind je het Gai Beach Hotel (IL). Het hotel heeft haar eigen waterpark ge...
10 mei 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Wij hebben onze eigen double racer waterglijbaan ontwikkeld! Onze filosofie bij deze ontwikkeling is maximale flexibili...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact