Nieuws

Nieuwe Projectmanager Kevin

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: alle klanten en relaties

Om al onze projecten in goede banen te leiden hebben we Kevin Hiep als nieuwe projectmanager aangenomen. Kevin is op 1 oktober 2021 bij Watergames & More gestart. We zijn erg blij dat Kevin ons team gaat versterken en wensen hem veel plezier! We stellen Kevin hieronder graag aan u voor.

Kevin heeft veel ervaring in het uitvoeren van civiele bouwprojecten zoals de Spoorzone Delft en de Rijnlandroute. Hij is samen met Stacy binnen ons team verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van onze waterattracties van A tot Z. Hij zorgt bij de projecten die hij aanstuurt voor een soepel lopend bouwproces en een turn-key oplevering voor de opdrachtgever. Hij stuurt (externe) montageploegen en werkvoorbereiders aan en heeft daarbij oog voor detail en een hoog kwaliteitsniveau. Kevin spreekt bovendien vloeiend Engels wat groot voordeel is, omdat wij veel internationale opdrachtgevers hebben. Daarnaast is hij als waterglijbaanliefhebber regelmatig te vinden in een aquapark.

Kevin wordt deel van onze uitvoeringsafdeling. Deze afdeling bestaat uit een Manager Uitvoering, twee Projectmanagers, een Operationeel Technisch Specialist en een Werkvoorbereider. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het opleveren van onze projecten en zorgen ze ervoor dat de wensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid worden.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 sep 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Het is lekker druk! Voor het hoogseizoen realiseerden we veel verschillende Spray Parks, waterglijbanen & more. Maa...
07 sep 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie & verblijfsrecreatie Het was een heel druk voorjaar waarbij wel meer dan 20 projecten tegelijkertijd in de uitvoering stonden. In de weken voor het hoogseizoen leveren we v...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact