Nieuws

Ook dit najaar mogen we weer veel prachtige projecten realiseren!

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten

Het is lekker druk! Voor het hoogseizoen realiseerden we veel verschillende Spray Parks, waterglijbanen & more. Maar ook dit najaar zijn we weer druk bezig met het realiseren van nieuwe projecten.

Om onze opdrachtgevers goed te bedienen hebben we een eigen ontwerpafdeling, eigen projectmanagers en meerdere montageploegen. Daardoor zijn ontwerpen op tijd gereed, kan productie tijdig aanvangen en zorgen onze projectmanagers dat we aansluiten bij de planning van onze opdrachtgevers. Uiteraard met de flexibiliteit die een opdrachtgever mag verwachten. En natuurlijk houden we ook altijd rekening met ruimte voor nieuwe projecten.

Dit najaar realiseren we onderstaande projecten & more.

Voor Freizeitbad Copa Ca Backum gaan we deze herfst aan de slag met de montage van een prachtige waterspeelstructuur. De waterspeelstructuur heeft twee waterglijbanen en bevat verschillende elementen, zoals een kantelemmer die de structuur extra spectaculair maakt. Om een mooi geheel te creëren, zijn er ook om de structuur waterspelelementen geplaatst. De waterspeelstructuur is het tweede project dat we uitvoeren voor Copa Ca Backum. Eerder realiseerde we namelijk al een Spray Park. We zijn erg blij dat we door onze prettige relatie Copa Ca Backum kunnen helpen om nog meer attractiewaarde aan hun locatie toe te voegen.

Voor Hallenbad Aquaferrum Friesoythe realiseert Watergames & More in opdracht van Stadt Friesoythe een maatwerk waterspeelstructuur. De waterspeelstructuur wordt verder afgewerkt met thematisering in de stijl van “Robinson Crusoe”. Op speciaal verzoek van de opdrachtgever komt ook de mascotte in de waterspeelstructuur terug. Nu de productie van de waterspeelstructuur gereed is, kan er dit najaar aangevangen worden met de montage.

Als onderdeel van de renovatie van het Freizeitbad Oase Güstrow realiseert Watergames & More twee nieuwe waterglijbanen. Een uitdagend project waarbij moet worden aangesloten op een bestaande bouwkundige situatie. De glijbanen worden van alle mogelijke opties voorzien, zoals touch points, thema selectie, led strips, tijdsregistratie en een scorebord. De getroffen statische berekeningen van de fundamenten zijn inmiddels afgerond. Dit najaar worden de fundamenten gestort, waarna de verschillende glijbanen geplaatst zullen worden.

In samenwerking met Slangen + Koenis Architecten realiseren we voor het nieuwbouwzwembad de Wiltsangh twee waterglijbanen. De engineering van de waterglijbanen is inmiddels afgerond en de productie is aangevangen. De planning is dat de waterglijbanen nog voor het einde van het jaar volledig gemonteerd zijn.

Bij dit project realiseren we zowel een waterglijbaan als een Spray Park. Door deze combinatie spreekt Eibtaler Hof zowel de oudere als jongere kinderen aan. De productie is bijna afgerond. Deze herfst starten we met de montage.

Onze eigen kwaliteitseisen liggen hoog. Wij vinden dat onze opdrachtgevers dat mogen verwachten. Om aan deze hoge kwaliteitseisen te voldoen hebben wij een eigen interne designafdeling en worden er strikte controles uitgevoerd op productkwaliteit.

Zoals u kunt lezen, realiseert Watergames & More ook steeds meer projecten in Duitsland. Doordat onze eigen kwaliteitseisen hoog zijn, kunnen wij ook op de Duitse markt opereren. Ook wordt er voor elk project een projectmanager aangesteld die zorgt dat alles in goede banen geleid wordt en het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgever is. Naast bovenstaande uitgelichte projecten, lopen er nog veel meer projecten in de uitvoering. Zo realiseren we onder andere voor Maasresidence Thorn een waterglijbaan en waterspeelelementen in het nieuwbouw zwembad en bij gemeente Rijssen-Holten waterglijbanen en een Spray Park.

Bent u benieuwd wat waterspel voor uw locatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

01 jun 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Het is druk! We hebben dit voorjaar tot wel 20 projecten gelijktijdig in uitvoering. Om dit allemaal in goede banen t...
22 jun 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort in opdracht van Stadt Frieso...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact