Nieuws

Ontdek de leukste waterspeeltoestellen voor jong en oud!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Op zoek naar een goede en duurzame manier om uw kleine en grote gasten met het mooie weer verkoeling te bieden? Dan zijn interactieve waterspeeltoestellen de oplossing! Door het toepassen van waterstralen en waterspeelelementen die 360˚ kunnen draaien, wordt het waterspel op de speelplaats interactief. Hiermee stimuleert u de ontwikkeling en creativiteit van kinderen. Al met een paar speeltoestellen creëert u een interactieve waterspeelplaats (spray park) voor zowel jong als oud.

Het plaatsen van een interactieve waterspeelplaats is geschikt voor zowel kleine als grote budgetten. De start-, exploitatie- en onderhoudskosten zijn verrassend laag, zeker in vergelijking met een zwembad. De waterspeeltoestellen kunnen op een nieuwe of bestaande locatie worden geplaatst. Daarnaast is het zeker een verrijking voor een peuterbad!

Een spray park kan modulair worden uitgebreid. Hiermee kunt u gasten ieder seizoen verrassen met een nieuw waterspeeltoestel. Bij de productie van onze spray parks werken we samen met onze partner Waterplay®. Dit kwaliteitsmerk adviseert en controleert ons bij het proces op het gebied van veiligheid. Door deze samenwerking worden projecten zo veilig en efficiënt mogelijk gerealiseerd. Hieronder een kleine greep uit de meest gekozen toestellen:

De sproeiers van deze tunnel hebben een schuine sproeikop. Hierdoor kunnen kinderen er van alles in zien. Is het een muur van water? Of een watertunnel?

Draai aan het speeltoestel en creëer een waterfort van verschillende waterstromen! Kinderen hurken neer om zich onder deze prachtige stromen te verstoppen. Bepaal zelf hoe snel het water ronddraait en experimenteer!

Cluster grondsprays samen en creëer een spannende waterervaring voor jong en oud. Dit zijn perfecte toevoegingen voor een waterspeelplaats.

De Fun-Brella heeft een uniek laminair watereffect dat nieuwsgierige geesten fascineert. Kinderen vinden het heerlijk om hun vingers door het waterschild te bewegen. Ook kunnen ze eronder door lopen of kruipen.

De Splash Blaster stimuleert teamspel en interactiviteit op het speelveld. Pak het handvat om de waterstraal 120° te richten. Combineer meerdere kanonnen voor een speelervaring met veel actie.

Deze stiekeme wasbeer is de perfecte metgezel om een team mee te vormen voor een watergevecht. Pak de uitnodigende vorm en achtervolg je doelwit 150° of 360° graden.

Kinderen rennen door de vier lussen heen terwijl ze worden besproeid door diverse sproeiers. Een favoriet op ieder waterspeelplaats.

Onze ervaren teams helpen u bij elke stap, van ontwerp t/m montage en onderhoud. De waterspeeltoestellen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor alle leeftijden en capaciteiten.  Watergames & More kan u zowel tijdens de realisatie als daarna volledig ontzorgen.

Sluit bij afname direct een service en onderhoudspakket af zodat ook het winter- en zomer klaarmaken uit handen wordt genomen. Bij Watergames & More bent u aan het juiste adres voor het beste advies, kwaliteit en service.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

11 apr 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes De zomer op camping Vinkenhof (Nederland) wordt dit jaar extra verfrissend met de toevoeging van e...
28 feb 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Trakteer deze zomer uw gasten op een verfrissend en veilig waterparadijs met uw eigen spray park. W...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact