Nieuws

Creëer onvergetelijke waterpret voor het hele gezin!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Waterglijbanen tillen de aantrekkingskracht van uw locatie naar nieuwe belevingen! Een waterglijbaan is niet alleen een blikvanger in uw zwembad of park, maar trekt ook zowel kinderen als volwassenen aan. Bij Watergames & More bieden we waterglijbanen aan in diverse vormen en maten, met mogelijkheden voor interactie en personalisatie. Zo creëren we samen met u een maximale beleving voor uw gasten.

Met meer dan 15 jaar ervaring leveren we hoogwaardige waterglijbanen en staan wij garant voor vakmanschap, expertise en kwaliteit. Onze glijbanen zijn vervaardigd van hoogwaardig glasvezelversterkte polyester, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Met strenge Europese normen en hoogwaardige materialen garanderen wij een optimale en langdurige glij ervaring voor uw bezoekers.

Eén van onze populairste attracties is de Wave Rider, ook wel familieglijbaan genoemd. Dit is een open en veilige glijbaan geschikt voor de hele familie. Door zijn open constructie is de familieglijbaan ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen, en biedt het de mogelijkheid voor meerdere mensen om tegelijkertijd van de glijbaan te genieten. Deze glijbaan is aanpasbaar in hoogte en breedte, variërend van 2 tot 5 meter breed en 3 tot 8 meter hoog, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden en perfect past bij uw specifieke wensen en locatie.

Bij Watergames & More bieden we een totaalpakket aan services, van ontwerp en installatie tot onderhoud, om u volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Met één vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw locatie, doelgroep en wensen, maken wij heldere communicatie en snel schakelen mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een waterattractie, waaronder de familieglijbaan, voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op! Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen. Bij Watergames & More zorgen wij voor een onvergetelijke dag vol waterpret voor het hele gezin.

02 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat uw glij-avontuur e...
30 jan 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Bent u klaar voor een golf van plezier met de waterglijbanen van Watergames & More? Deze innov...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact