Nieuws

Ontdek een greep uit de wereld van Watergames & More’s waterglijbanen!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Bent u klaar voor een golf van plezier met de waterglijbanen van Watergames & More? Deze innovatieve, familievriendelijke attracties beloven waterpret voor jong en oud. Wij zetten ons in voor het verhogen van de attractiewaarde van campings, vakantieparken, met onze hoogwaardige producten en vakkundige mensen. Over de jaren heen hebben we vele opdrachtgevers geïnspireerd met onze waterattracties en totaalconcepten. Hieronder een selectie uit onze waterglijbanen.

Onze kleinste waterglijbaan wordt veel uitgevoerd in peuter- en kinderbadjes, of in spray parks. Deze veilige kinderglijbaan is dankzij de felle kleuren een echte eye-catcher. Dankzij de toegankelijke treden is deze peuterglijbaan zeer geschikt voor jonge kinderen. Ze raken niet uitgespeeld.

Een van de sterren van ons aanbod is de Challenger, een waterglijbaan die zowel jongeren als ouderen aanspreekt. Met de toevoeging van multimedia-effecten verandert elke bocht in een nieuwe verrassing, van donkere tunnels tot magisch verlichte spiralen en geluidseffecten.

De Wave Rider is een veilige en populaire glijbaan die zijn naam eer aandoet. Door zijn open constructie is deze glijbaan bij uitstek geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. De familieglijbaan wordt vaak geïnstalleerd bij zwembaden en waterparken, en is een perfecte aanvulling op uw recreatiefaciliteit.

Voor meer informatie over deze mooie waterattracties en persoonlijk advies, kunt u contact met ons opnemen. Ontdek wat waterspel voor u kan betekenen en hoe het de leefbaarheid van uw locatie kan verhogen. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en projecten door hen te volgen op LinkedIn of door u in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
12 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact