Nieuws

Verander de glijbaan in een betoverende wereld met ons multimedia-pakket

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat uw glij-avontuur een extra dimensie krijgt. Bij Watergames & More maken we dit mogelijk met ons veelzijdige multimedia-pakket. Stap met ons mee in een wereld van spannende geluidseffecten, thematische lichtshows, interactieve games en meer.

De magie van waterglijbanen wordt grotendeels bepaald door speciale effecten en technische snufjes. Daarom hebben we een innovatief en kwalitatief hoogwaardig pakket aan multimedia-effecten ontwikkeld. Door deze effecten toe te voegen, creëert u voortdurend spectaculaire belevenissen zodra mensen van de interactieve glijbaan glijden.

1. Start-stopsysteem: veiligheid voorop! Met een rood-groen stoplicht en bewegingssensoren kunnen uw gasten veilig genieten van de rit.

2. Tijdsregistratie: wie zet de snelste tijd neer? Onze tijdsregistratie houdt dag- en maandrecords bij op het scorebord, waardoor gasten aangemoedigd worden om hun prestaties te verbeteren.

3. Licht- en geluidseffecten: transformeer de waterglijbaan in een betoverende wereld met bijpassend geluid en licht.

4. Actiefoto’s: deel het avontuur met vrienden op sociale media met behulp van actiefoto’s, een leuke herinnering voor uw gasten en een geweldige vorm van reclame voor u.

5. Interactieve touchpoints: voeg een spelelement toe aan de glijbaan met touchpoints. Een leuke uitdaging voor avontuurlijke gasten!

Wij bieden u een totaalpakket van ontwerp tot onderhoud, met vlotte communicatie en geen verrassingen. Naast installatietechnische werkzaamheden kunnen we ook de bouwkundige werkzaamheden voor u uit handen nemen. Watergames & More kan u volledig ontzorgen.

 • Modulair ontwerp: begin met ons basisprogramma en breid het na verloop van tijd uit.
 • Technische topkwaliteit: ons systeem is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen.
 • Thema’s op maat: bied uw gasten voortdurend nieuwe thema’s aan, met de flexibiliteit om wijzigingen op afstand te regelen.

Neem contact met ons op en ontdek de magie van multimedia op waterglijbanen! Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

12 mrt 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Het vervangen van een waterglijbaan is niet slechts een kwestie van vernieuwing; het is een cruciale stap voor de veiligheid en duurz...
30 jan 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Bent u klaar voor een golf van plezier met de waterglijbanen van Watergames & More? Deze innov...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact