Nieuws

Duurzame waterglijbanen: gemaakt voor lang plezier

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Als u een zwembad of recreatiepark bezit, weet u hoe belangrijk duurzaamheid is voor uw investeringen. Daarom kiest Watergames & More alleen voor het allerbeste materiaal. Onze waterglijbanen zijn gemaakt van glasvezelversterkt polyester dat niet alleen supersterk is, maar ook bestand is tegen intensief gebruik en alle weersomstandigheden. Dit zorgt voor een lange levensduur van de glijbaan en houdt de onderhoudskosten laag.

Een belangrijk kenmerk van onze waterglijbanen is de Supergloss verflaag. Deze topkwaliteit coating beschermt uw waterglijbaan tegen UV-straling en maakt schoonmaken eenvoudiger. Uw glijbanen blijven jarenlang levendig en glanzend, wat bijdraagt aan de aantrekkelijke uitstraling van uw park.

Wij voldoen aan strenge Europese normen en gebruiken alleen de beste materialen en apparatuur, geïnstalleerd door ons deskundige team. U geniet gegarandeerd jarenlang van uw waterglijbaan. We maken plezier mogelijk voor jong en oud, en het bewijs zit in de glimlach van zowel kinderen als hun ouders. Daar zijn we bijzonder trots op!

Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen voor waterpret? Neem contact op met ons team voor meer details. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen.

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
02 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat uw glij-avontuur e...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact