Nieuws

Watergames & More reist af naar Stuttgart

Binnenkort reist Watergames & More af naar Stuttgart, Duitsland voor de tweejaarlijkse Interbad. Van 23 tot en met 26 oktober komen alle internationale publieke/private zwembaden en wellness centra bijeen om hun (nieuwe) producten te presenteren. Het publiek bestaat onder andere uit zwembadeigenaren, architecten, hotelmanagers en beheerders van sportcentra. Zij komen naar de beurs om nieuwe producten te ervaren.

Bezoek de stands van Watergames & More en flotí
Dit jaar is Watergames & More aanwezig op de Interbad samen met flotí. Voor flotí is er zelf een speciale stand ingericht waar wij u tijdens de Interbad alles kunnen vertellen over de diverse soorten inflatables, zoals de Mountain Slide, Bouncers en alle andere toestellen. Daarnaast kunnen ze u vertellen over de mogelijkheden van de diverse Pool Courses voor bijvoorbeeld uw zwembad, recreatiepark of in de openbare ruimte.

Daarnaast kunt u de stand van Watergames & More bezoeken om meer informatie te krijgen over Spray Parks, ons eigen merk GoH2O Waterglijbanen of een andere spetterende waterattractie voor uw bijzondere locatie. Watergames & More nodigt u dan ook van harte uit om kennis met ons en flotí te maken op stands 6B73 en 6B76.

Interbad
23-26 oktober
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart, Duitsland
Watergames & More: stand 6B73 en 6B76

Ontmoet ons ook in Nederland
Water is het mooist denkbare speelgoed! Vind bij ons de perfecte attractie voor uw gasten. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken in Duitsland? U kunt ons dit najaar ook nog vinden op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact