Nieuws

Watergames & More bestaat 10 jaar!

We vieren feest, want het is onze tiende verjaardag! In 2008 is Paul Watergames & More gestart en inmiddels leveren wij al 10 jaar waterglijbanen en Spray Parks voor de gehele recreatiemarkt. Wij zijn trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt en vertellen daar graag meer over.

Familiebedrijf
Paul van den Berg (commercieel directeur) begon in 2008 Watergames & More. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een heus familiebedrijf samen met zijn twee zoons, Karsten (financieel directeur) en Odmar (algemeen directeur). Paul zag een kans om innovatieve Spray Parks in Nederland te introduceren en daarmee is het allemaal begonnen. Inmiddels groeit Watergames & More nog elke dag. We zijn uitgegroeid van een kantoor aan huis naar een eigen bedrijfspand en van enkel Spray Parks naar een totaalleverancier: we leveren allerlei waterattracties, zoals inflatables, Spray Parks, onze eigen lijn waterglijbanen en maatwerk.

Alles onder één dak
Bij Watergames & More doen we alles geheel vanuit eigen huis. Uw project verzorgen wij van A-tot-Z onder één dak. Dat komt omdat wij beschikken over onze eigen designer, projectcoördinatoren en servicemonteurs. We begeleiden de klant vanaf de brainstormsessie, naar het tekenontwerp en dan door naar onze uitvoeringsafdeling, waar ook de engineering wordt verzorgd.

Unieke propositie
We werken vanuit de unieke propositie dat wij producten turn-key opleveren: hierbij nemen wij alles uit handen en ontzorgen we de klant. We organiseren indien gewenst bijvoorbeeld ook de bouwkundige werkzaamheden en de waterzijdige installaties. De klant kan zelf de regie houden, maar ook alles volledig uit handen geven. Wij hebben een flexibel karakter en daardoor kunnen zaken tijdens het project ook nog gewijzigd worden. We zijn specialist geworden in deze markt door enkel te werken met producten van topkwaliteit, waarbij duurzaamheid ook heel belangrijk is. Onze waterglijbanen en Spray Parks worden niet voor niets ‘Dutch Design’ genoemd en daar zijn we trots op.

We kijken met veel plezier terug op onze geslaagde projecten van de afgelopen 10 jaar en kijken met enthousiasme uit naar welke waterattracties we in de toekomst allemaal mogen gaan realiseren. Wilt u ook echt ‘Dutch Design’ of meer weten over de mogelijkheden voor een spetterende waterattractie op uw locatie? Neem gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact