Nieuws

Watergames and More is verhuisd!

Sinds de oprichting van Watergames & More in 2008 hebben wij, Paul, Odmar en Karsten van den Berg, mooie projecten opgeleverd, nieuwe klanten verwelkomd en vooral veel plezier gemaakt in de branche. We staan op het punt om te verhuizen: niet alleen van kantoor, maar ook van fase. 

Watergames & More is de laatste jaren snel gegroeid. De oplevering van het project voor Molecaten Bosbad Hoeven was het startschot van de groei-impuls. ‘Hiermee hebben we laten zien dat we grotere projecten kunnen realiseren. Daarna is het snel gegaan. Dit najaar en komend voorjaar leveren we een viertal grote projecten op die elk op hun eigen manier zo bijzonder zijn, dat het Watergames & More weer naar het volgende niveau tilt’ aldus Odmar van den Berg, Algemeen Directeur Watergames & More. Dit jaar levert Watergames & More projecten op in Twentebad Hengelo, Vakantiepark De Krim, Camping de Boomgaard en Freibad Solimare.

Centrale locatie

Door de sterke groei die Watergames & More de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, zijn we toe aan een grotere kantoorruimte. De nieuwe locatie ligt vrij centraal in Nederland en is gemakkelijk aan te rijden. Naast een kantoor zal de ruimte ook dienen als opslag. Er zal een voorraad aan producten en onderdelen opgeslagen worden, waardoor we klanten nog beter en sneller kunnen bedienen.

Showroom aan kantoor

Van klanten krijgen we soms de vraag of ze ter oriëntatie onze producten in levende lijven kunnen bekijken. Dit bracht ons op een idee. In het nieuwe kantoor hebben we plaatsgemaakt voor een kleine showroom waarin we samples tonen van onze producten, om te beginnen met: WaterPlay, Aquaglide en delen van GoH20 waterglijbanen. Voortaan kunt u dus bepaalde producten en onderdelen bij ons op kantoor bekijken en alvast de sfeer proeven wat de waterpret die het oplevert!

Officiële opening

Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op onze nieuwe kantoorruimte en vieren dit graag met onze relaties, tijdens een officiële openingsborrel. Onder het genot van een hapje en drankje zullen we samen deze mijlpaal vieren. Zodra het kantoor geheel ingericht is zullen wij u hiervoor een uitnodiging sturen. Naar verwachting zal de opening in week 38 plaatsvinden.

Nieuwe adresgegevens Watergames & More:

Argonstraat 86
2718 SN Zoetermeer

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact