Nieuws

Nieuwe trend in de wereld van Cable Parks: Aquaglide

Cable Parks zijn razend populair onder waterskiërs en wakeboarders. Voornamelijk volwassenen kunnen hier genieten van ongeremd waterplezier, terwijl het voor kinderen meestal ietwat te spectaculair is. Om de doelgroep te verruimen, voegen Cable Parks steeds vaker hinderniselementen van Aquaglide toe aan hun waterpark, om ook de jongere actievelingen aan te spreken. En met succes!

Cable Park: Twin Cable, Beckum (Duitsland)

Een mooi voorbeeld van een Cable park dat gecombineerd is met een Aquapark, is Twin Cable in het Duitse Beckum.  Sinds de toevoeging van de elementen van Aquaglide is het park ook voor kinderen de uitgelezen locatie voor stoer klim- en klauterplezier, terwijl hun ouders en andere volwassenen uitdaging beleven op het Cable Park.

Aquaglide: meer actie en plezier!

Een parcours van Aquaglide bestaat uit opblaasbare elementen die samen een hindernisbaan vormen. De combinatie van diverse klimobjecten, trampolines en evenwichtsbalken zorgen samen voor veel plezier en actie bij de jonge actievelingen! De hindernisbaan, ook wel Challenge Track genoemd, bestaat uit verschillende elementen die naar eigen wens gecombineerd kunnen worden.

Aquapark perfecte locatie voor schoolreisje

Er kunnen meerdere personen tegelijk op de verschillende onderdelen van het parcours spelen. Op sommige complete opstellingen kunnen zelfs tot 190 personen tegelijk spelen! Zo kunnen bijvoorbeeld alle klassen van groep 8 tegelijk genieten van waterpret en uitdaging op het Aquapark.

Voordelige en winstgevende uitbreiding

Veel parken kiezen ervoor om jaarlijks hun obstakels en elementen te vervangen om klanten nieuwe parcours en obstakels te bieden. De onderdelen van Aquaglide zijn relatief betaalbaar, zeker gezien de prijzen per onderdeel van een Cable Park. Het regelmatig wisselen van Aquaglide-elementen is dus goed mogelijk. De onderdelen kunnen zelfs tijdelijk opgeslagen worden, waarna ze het jaar erop weer aan het parcours toegevoegd kunnen worden.

Bredere doelgroep, meer drukte en gezelligheid

Doordat er een bredere doelgroep aangeschreven wordt, nemen ook de inkomsten uit de horecagelegenheden op het park toe. Dit is voordelig, want de horecagelegenheden zijn immers voor veel parken een belangrijke inkomstenbron.

Kies voor kwaliteit

De onderdelen van Aquaglide gaan bij goed gebruik zo’n zes jaar mee. Daarnaast zit er op elk element drie jaar garantie! Dus mocht een element van een Aquaglide binnen drie jaar een mankement hebben, dan ontvangt u een nieuw element en start de garantie weer van vooraf aan. Zo bent u verzekerd van kwalitatief materiaal en is er optimaal speelplezier bij uw gasten.

Bekijk de mogelijkheden voor uw park!

Bent u ook zo enthousiast geworden over Aquaglide? Bekijk alle mogelijkheden en doe inspiratie op voor uw eigen Aquapark, of neem direct contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw park.

Neem contact op
Nieuwsbrief