Nieuws

Waterattracties bouwen met Watergames & More

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Bij Watergames & More creëren we met passie de mooiste waterattracties voor onze klanten. Elk project wordt met zorg voorbereid, nauwkeurig geproduceerd en perfect gemonteerd, precies zoals bedoeld. Zodra de waterattractie klaar is, kan de klant deze in gebruik nemen en zijn gasten laten genieten.

Maar daar stopt het niet. Een waterattractie vereist regelmatig onderhoud en aandacht. Daarom leveren we bij elk project een uitgebreide onderhouds- en instructiemap. Veel van onze klanten hebben een ervaren technische dienst die zelfstandig het onderhoud kan uitvoeren en slechts af en toe ondersteuning nodig heeft bij specifieke storingen.

Onze missie is om uw waterattractie altijd in topconditie te houden, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Of het nu gaat om een nieuw project of het onderhouden van een bestaande attractie, bij Watergames & More bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over onze service en onderhoud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! En volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen en projecten.

12 mrt 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Het vervangen van een waterglijbaan is niet slechts een kwestie van vernieuwing; het is een cruciale stap voor de veiligheid en duurz...
28 mei 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Spray parks oftewel interactieve waterspeelplaatsen zijn een kosteneffectieve manier om een waterattractie toe te vo...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact