Nieuws

Spray park: een oplossing voor elk budget

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Spray parks oftewel interactieve waterspeelplaatsen zijn een kosteneffectieve manier om een waterattractie toe te voegen aan uw locatie. In vergelijking met traditionele zwembaden zijn de aanleg- en onderhoudskosten aanzienlijk lager, wat ze een aantrekkelijke optie maakt voor elke organisatie. Bovendien is de installatie flexibel waardoor ze zowel in nieuwe als bestaande locaties geïntegreerd kunnen worden.

Onze spray parks zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Geavanceerde waterrecyclingsystemen minimaliseren het waterverbruik. Daarnaast zorgen de veilige, antislip speeloppervlakken dat ze toegankelijk voor iedereen, inclusief kinderen met speciale behoeften. Dit maakt deze interactieve waterspeelplaatsen niet alleen leuk, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Wilt u meer weten over de duurzame en kosteneffectieve mogelijkheden van een spray park voor uw locatie? Neem contact met ons op voor meer informatie en laten we er samen een spetterend succes van maken! Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen en projecten.

06 feb 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Met het kwik dat de hoogte in schiet, zoeken velen naar manieren om af te koelen en te ontspannen....
23 mei 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Een spray park, ook wel bekend als een interactieve waterspeelplaats, is een plek waar waterpret centraal staat. Denk...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact