Nieuws

Het belang van onderhoud aan waterglijbanen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Het vervangen van een waterglijbaan is niet slechts een kwestie van vernieuwing; het is een cruciale stap voor de veiligheid en duurzaamheid van zwembaden wereldwijd. Waterglijbanen zijn één van de belangrijkste waterattracties. Echter, na verloop van tijd kunnen ze slijten door intensief gebruik, blootstelling aan de elementen van het weer en veroudering van materialen. Het negeren van deze tekenen van slijtage kan leiden tot ernstige veiligheidsrisico’s voor bezoekers, waardoor het vernieuwen of vervangen van de glijbaan een noodzaak wordt.

Bij Watergames & More begrijpen we het belang van een veilige waterglijbaan. Daarom bieden we service en onderhoud voor waterglijbanen aan. Onze toegewijde servicemonteur inspecteert uw glijbaan grondig, voert onderhoud uit en identificeert eventueel tijdig gebreken. En als het moment daar is, helpt hij u om de juiste keuze te maken tussen het vernieuwen of vervangen van de waterglijbaan.

Bij het vervangen van een waterglijbaan is veiligheid onze hoogste prioriteit. Het is essentieel om te kiezen voor een glijbaan die voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen en gebouwd is met hoogwaardige materialen. Bij het vervangen van een waterglijbaan, wordt rekening gehouden met verschillende factoren. Naast veiligheid en duurzaamheid is het belangrijk om te kijken naar het ontwerp van de glijbaan, de beschikbare ruimte in het zwembad en de voorkeuren van uw bezoekers. Het vervangen van een waterglijbaan is een langdurige investering in de toekomst van uw zwembad.

Regelmatig onderhoud en inspecties zijn essentieel om de veiligheid en prestaties van uw glijbaan te waarborgen. Dit alles zorgt ervoor dat uw bezoekers blijven genieten van een optimale glij-ervaring. Benieuwd naar de status van uw waterglijbaan? Neem gerust contact met ons op! Onze servicemonteur staat voor u klaar. Voor meer informatie over onze projecten, volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 jun 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Heeft het zin om een verouderde waterglijbaan nieuw leven in te blazen? Deze vraag wordt ons regelm...
16 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden Het Zwembad Zuiderdiep in Stellendam (NL) gaat de waterglijbanen vervangen. In het najaar worden zowel de tube als de multilane glijbaa...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact