Nieuws

Voorspoedige voortgang van bouw waterattractie camping De Boomgaard

Vanaf de zomer van 2016 is er in het Zeeuwse Westkapelle druk gewerkt aan een unieke waterattractie voor camping De Boomgaard. De attractie combineert drie G0H20 waterglijbanen met een Spray Park. De thematisering geeft het park een unieke uitstraling. Begin 2017 starten de technische werkzaamheden. Het waterpark zal vóór het begin van het komende seizoen gereed zijn.

Deze week wordt de enorme trechter geplaatst die bij de grootste glijbaan hoort. Het Spray Park is zo goed als klaar en hoeft alleen afgemonteerd te worden. Als laatste zal de toren worden gedecoreerd met hout. Odmar van den Berg, Algemeen directeur van Watergames & More: ‘Aan het begin van de zomer hebben we samen met architecten een schets gemaakt van het eindresultaat. Het is mooi om te zien hoe dit ontwerp uiteindelijk tot leven komt.’ Tijdens de klus werken we samen met Centrum gebouw K3H architecten, de waterzijdig installateur Van Dorp Zwembaden en hoofdaannemer Bouwbedrijf Meliskerke. Door de soepele samenwerking met deze partijen liggen we strak op schema.

Alle leeftijden voorzien van speelplezier

De drie glijbanen richten zich elk op een andere leeftijdsgroep. De Waverijder is een brede en lage glijbaan, die uitkomt in het Spray Park. Deze is geschikt voor de kleine bezoekers. De tweede glijbaan, de Challenger, is een snelle buisglijbaan die geschikt is voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. De laatste glijbaan is spectaculair voor oudere kinderen. De glijbaan mondt namelijk uit in een trechter, de Jiggler. Het Spray Park brengt alle elementen samen en is perfect voor kleine kids om veilig in te spelen. In het Spray Park staan diverse fonteinen, sproeitoestellen en andere speelobjecten. Zo heeft de totale waterattractie elke leeftijdsgroep wat te bieden.

Unieke thematisering

De thematisering die is toegepast heeft een warm en speels karakter. Er is gebruikgemaakt van zachte kleuren en organische vormen. De stalen constructiebuizen worden bewerkt met unieke houttexturen. Hierdoor krijgt de attractie een natuurlijke uitstraling. Het Zeeuwse landschap komt daarnaast terug in de toren, waarin alle glijbanen starten. De toren is namelijk geïnspireerd op de bekende Zeeuwse schuren.

Het aankomende seizoen kunnen gasten van camping De Boomgaard genieten van ongeremde waterpret in de nieuwe waterattractie. Wij wensen hen en de gasten een voortreffelijk seizoen. Wilt u ook uw park, zwembad of camping naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op en bekijk alle mogelijkheden!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact