Nieuws

Vervanging waterglijbanen Zwembad Zuiderdiep

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

Het Zwembad Zuiderdiep in Stellendam (NL) gaat de waterglijbanen vervangen. In het najaar worden zowel de tube als de multilane glijbaan vervangen. Het hele traject wordt begeleid door Watergames and More. De oude glijbanen worden gedemonteerd en vervangen door nieuwe glijbanen.

De eerste waterglijbaan die vervangen wordt, is de tube. Deze buisglijbaan wordt 40 meter lang. De water glijbaan is zeer geschikt voor alle leeftijden. Zelfs de jongste kinderen kunnen samen met hun ouders/begeleiders er vanaf glijden. Om de veiligheid te waarborgen, bevat het een start- en stopsysteem.

De tweede glijbaan die vervangen wordt, is de Multilane. Deze glijbaan met meerdere banen is te vinden bij het buitenzwembad. Voor Zwembad Zuiderdiep bestaat de waterglijbaan uit drie banen. Ook hier kunnen jonge kinderen samen met een begeleider van deze glijbaan glijden, waardoor het geschikt is voor een groot publiek.

Concept nieuwe Multilane waterglijbaan

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve en duurzame producten. Dit vinden we erg belangrijk omdat kwaliteit bepalend is voor de uitstraling, het gebruiksplezier en het onderhoudsgemak. We maken gebruik van hoogwaardige glasvezelversterkte polyester waterglijsegmenten die geheel in eigen beheer worden geproduceerd. De glasvezelversterkte polyester delen worden met de hand geproduceerd volgens het ‘hand lay-up’ productiesysteem, waardoor het GRP structureel aanzienlijk sterker is dan andere productiemethoden.

Ook op zoek naar een waterglijbaan voor uw locatie? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met onze professionals helpen we u graag. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen en het geheel gebruiksklaar opleveren; van ontwerp t/m montage en onderhoud!

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

02 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Safaripark Beekse Bergen is een nieuwe waterglijbaan rijker! In het waterparadijs Maji Springs is onlangs de Wild Ri...
21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact