Nieuws

Nieuw in ons assortiment Union Aquaparks

Leestijd: 2 minuten
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Een spetterende waterattractie toevoegen aan uw locatie? Per november 2020 heeft Watergames & More een nieuw product in het assortiment, namelijk Union Aquaparks. De Union Aquaparks zijn uitdagende parcours van drijvende klimtoestellen, trampolines en glijbanen. De elementen kunnen aan elkaar gekoppeld worden, maar kunnen ook gebruikt worden als losse elementen. Met onze Union Aquaparks verrast u bezoekers met een spetterende waterattractie en voegt u extra speelplezier toe aan uw locatie.

Union Aquaparks
Union Aquaparks zorgen voor eindeloos veel plezier op het water. Met Union bouwt u snel en eenvoudig een spectaculair aquapark op het water. Zowel kinderen als volwassen worden uitgedaagd om te glijden, klimmen en klauteren op spannende klimobjecten, glijbanen en trampolines. De Union Aquaparks zijn geschikt voor zwembaden, meren en zelfs voor de zee.

Een Union Aquapark voegt extra spanning en beleving toe aan ieder zwembad, meer, recreatieplas of de zee. Met de opblaasbare elementen van Union Aquaparks creëert u snel en eenvoudig een spectaculair parcours op het water. Dit parcours kan volledig naar wens worden gebruikt door de volgorde van de onderdelen te veranderen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een standaard parcours. Met de mogelijkheid om te kiezen voor elementen met verschillende moeilijkheidsgraden, zijn de Union Aquaparks voor iedereen uitdagend. Diverse elementen hebben daarin zelfs een dubbele route. De witte pijlen geven de makkerlijkere route aan en de rode pijlen de moeilijkere route.

Zorgeloze exploitatie
De Union Aquaparks onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en modulaire elementen. Daarnaast zijn de Union Aquaparks TÜV SÜD gecertificeerd en voldoen ze aan de EN ISO 25649. De Union Aquaparks zijn gemaakt van een PVC-Zeildoek met UV- en schimmelwering, zodat de elementen bestendig zijn tegen alle omstandigheden. Het oppervlak van de elementen is zonwerend, zodat de kleur niet vervaagt. Dit zorgt voor een duurzame en zorgeloze exploitatie.

De elementen van de Union Aquaparks zijn daarnaast ook makkelijk in gebruik voor de exploitant. Dit komt door de eenvoudige verbindingstechniek tussen de elementen. In het filmpje hieronder is te zien hoe deze verbindingstechniek werkt en hoe de elementen in tien eenvoudige stappen aan elkaar verbonden worden.

Een Union Aquapark van Watergames & More
Een Union Aquapark parcours kan volledig naar wens worden samengesteld. Samen met u bepalen we welke doelgroepen en leeftijden u wilt aanspreken met het parcours en welke elementen daarvoor geschikt zijn. Ook het realiseren van het aquapark is eenvoudig. Meestal kan het water tijdens het verankeren gewoon in het zwembad blijven. Dankzij ons team van experts uit verschillende vakgebieden, kunnen wij alle werkzaamheden in eigen beheer verzorgen.

Wij vinden het belangrijk dat onze service dezelfde kwaliteit heeft als onze attracties. Voor een gedetailleerd advies over de wetgeving, het gebruik en de verankering van uw Union Aquapark kunt u ook altijd bij ons terecht. Ons team staat voor u klaar. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw Union Aquapark volledig gebruiksklaar te laten leveren. Ook na de levering zijn we beschikbaar voor vragen en advies.

Meer informatie en advies op maat
Bent u benieuwd naar wat Union Aquaparks voor uw locatie kunnen betekenen? Bekijk onze Union Aquaparks pagina of neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact