Nieuws

Union inflatables: Veel fun voor een scherp budget!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Naast waterglijbanen, Spray Parks, waterspeelstructuren en een combinatie hiervan heeft Watergames & More ook een gaaf inflatable product. Watergames & More is dealer van Union Aquaparks. Met Union Aquaparks zijn de gaafste tracks op buitenwater te maken, maar er zijn ook een aantal tracks speciaal voor binnen in een 25-meter bad.

Inflatables zijn opblaasbare toestellen speciaal voor gebruik op het water. Met de opblaasbare elementen van Union Aquaparks creëert u snel en eenvoudig een spectaculair parcours op het water. Dit parcours kan volledig naar wens worden gebruikt door de volgorde van de onderdelen te veranderen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een standaard parcours. Met de mogelijkheid om te kiezen voor elementen met verschillende moeilijkheidsgraden, zijn de Union Aquaparks voor iedereen uitdagend.

De inflatables van Union zorgen voor eindeloos plezier op het water: van grote en lange tracks tot aan de losse toestellen. Union is beslist de beste keuze voor een slimme, betrouwbare en waardevolle investering die u kunt maken voor uw locatie. De elementen van Union onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en hun modulaire elementen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen en te verwisselen.

De elementen zijn gemaakt van een zeer sterke constructie van duurzame kwaliteit. Slimme veiligheidstoepassingen zorgen dat elementen niet op het water kunnen worden geopend en er geen beknellingsgevaar kan ontstaan, dus de veiligheid van spelende kinderen en volwassenen is hiermee gewaarborgd.

Union waterspeelelementen zijn ontworpen voor het plezier van jong en oud. Door de diversiteit aan functies en moeilijkheidsgraden kunt u uw doelgroep(en) een optimale attractiewaarde bieden. Er zijn meer dan 30 verschillende toestellen in het programma waarmee tracks kunnen worden samengesteld waar wel meer dan 250 mensen tegelijk op kunnen!

En dat voor een uitstekende prijskwaliteitverhouding. De onderdelen zijn zó ontworpen dat, ook bij een hoge speeldruk, alles blijft functioneren zoals het bedoeld is. Bovendien blijven de elementen van Union langer op druk dan de gemiddelde opblaasbare speelelementen in de markt.

Dit alles zorgt voor een zorgeloze exploitatie. Uiteraard is het mogelijk om gefaseerd te investeren; u kunt starten met één of enkele elementen en deze later uitbreiden tot een parcours van gewenste grootte.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 dec 2020 - Producten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een spetterende waterattractie toevoegen aan uw locatie? Per november 2020 heeft Watergames & More een nie...
13 jan 2021 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: gemeenten Het is belangrijk voor een gemeente om een aantrekkelijke buitenruimte te hebben. Overheden spelen een grote rol in het economisch, sociaal en cultureel aantrekkelijk maken ...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact