Nieuws

Watergames & More garant voor unieke ervaringen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

In de wereld van vrijetijdsbesteding en recreatie is het bieden van unieke en onvergetelijke ervaringen essentieel. Wij snappen dit als geen ander en spelen hierop in met onze expertise in verschillende waterattracties. Onze producten en diensten zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook veilig en duurzaam. Transformeer dit jaar nog uw camping, recreatiepark, openbare ruimte, zwembaden, etc. in een bruisende plek van plezier!

Flexibiliteit en inzet voor duurzaamheid en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door bestaande fundamenten te hergebruiken waar mogelijk is, kunnen we nieuwe attracties bouwen of bestaande ruimtes upgraden. Hierdoor worden kosten bespaard en bezoekers alsnog verrast met een nieuwe waterattractie.

Onze interactieve waterspeelplaatsen, ook wel spray parks genoemd, zijn niet alleen een veilige en onderhoudsvriendelijke speeloptie, maar dragen ook bij aan de leefbaarheid van stedelijke gebieden. Ze bieden kinderen een plek om vrij te spelen en fungeren als sociale ontmoetingsplaats voor ouders. Deze parken zijn bijzonder duurzaam door hun lage water- en energieverbruik en de mogelijkheid om bijna al het water te hergebruiken.

Watergames & More biedt een diversiteit aan waterglijbanen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Van de opwindende Thrill Seeker, bekend om zijn steile helling en hoge snelheid, tot de gezinsvriendelijke familieglijbaan bieden we voor elk wat wils. Of voorzie uw waterglijbaan van licht- en geluidseffecten om de ervaring nog aantrekkelijker te maken. Onze waterglijbanen zijn gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt polyester. Dit materiaal garandeert een hoge kwaliteit, duurzaamheid en is gemakkelijk in onderhoud.

Elk project weerspiegelt onze expertise in het bieden van plezier en vermaak voor alle leeftijden. Van het uitbreiden van de openbare waterspeelplaats ‘De Watervallei’ in Capelle a/d IJssel tot aan de realisatie van twee nieuwe waterglijbanen bij het zwembad De Wiltsangh en La Piscine Les Dauphins. Onze experts creëren veilige, op maat gemaakte waterattracties die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroep. Door samenwerking met vooraanstaande experts zorgen we ervoor dat onze glijbanen en waterspeelplaatsen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige, Europees gecertificeerde materialen om een veilige speelomgeving te garanderen.

Benieuwd naar wat Watergames & More voor uw locatie kan betekenen op het gebied van waterattracties? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team van professionals staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw project, van ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en onderhoud. Voor meer informatie over onze projecten en innovaties, volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

27 feb 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames en Openbare ruimtes In een wereld waar de zomers steeds heter worden en stedelijke gebieden naar adem happen onder de druk van hittegolven, is de zoektocht naar verkoeling en verma...
30 jan 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Bent u klaar voor een golf van plezier met de waterglijbanen van Watergames & More? Deze innov...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact