Nieuws

Uitvoeringsupdate – nog meer projecten!

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

In het nieuwsbericht van vorige week gaven we al aan dat het lekker druk is op onze uitvoeringsafdeling. We hebben diverse projecten in opstart-, uitvoerings-, en afrondingsfase. Uiteraard in Nederland, maar ook in België, Duitsland en zelfs in Finland!

Vanwege de prachtige locaties willen we deze week nog twee projecten uitlichten.

Bij één van de toonaangevende attractieparken in Finland in de stad Tampere mogen bij een Spray Park realiseren. Särkänniemi een bijzondere locatie en voor ons wordt dit het meest noordelijk gelegen Spray Park dat we ooit hebben gemaakt. In Finland blijft het wat langer koud dan bij ons, dus de werkzaamheden op locatie konden pas in mei beginnen. Inmiddels zit de vaart er goed in en is de planning dat het Spray Park met een paar weken operationeel is.

Nog voor dit hoogseizoen realiseert Watergames & More voor Tarzan & Jane in België een Spray Park. Het Spray Park is een toevoeging aan het al schitterende aanbod van Tarzan & Jane zodat met lekker weer ook met water kan worden gespeeld. Hiermee zorgt Tarzan & Jane wederom voor onderscheidend vermogen ten opzichte van andere binnenspeeltuinen in de regio.

Voor dit project wordt een Spray Park van circa 190 m² gerealiseerd met standaard toestellen in een natuurlijke en speelse uitstraling uit het programma van Waterplay. De werkzaamheden zijn in volle gang, zo is er ontgraven zijn de ankers geplaatst en gesteld en is de techniekkelder geplaatst. Het Spray Park is met enkele weken operationeel!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

19 apr 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Nog voor dit hoogseizoen realiseert Watergames & More voor Tarzan & Jane in België een Spray Park. Het Spray Park is een toevoeging aan het al schitte...
07 jun 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Zoals altijd in aanloop naar het hoogseizoen is het ontzettend druk op onze uitvoeringsafdeling. We hebben diverse proje...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact