Nieuws

Uitbreiding van het team

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: alle klanten en relaties

Het team van Watergames & More breidt uit! Sinds kort zijn 3 nieuwe medewerkers gestart: Pawel Mieleszko als senior designer, Arthur van Gruijthuijsen als werkvoorbereider en Denise de Raadt als marketingmedewerker. Hieronder stellen we ze kort voor.

v.l.n.r. Pawel, Arthur, Denise

In Polen woont onze eerste nieuwe collega, Pawel Mieleszko. Hij is geïnteresseerd in wetenschap, natuurkunde en al bekend met het ontwerpen van glijbanen. In het verleden heeft hij diverse ontwerpen gemaakt waardoor de markt niet nieuw voor hem is. Hij brengt daardoor veel ervaring en kennis met zich mee. Daarnaast halen we met Pawel de mogelijkheid in huis om zelf statische berekeningen te maken. Hij is namelijk gespecialiseerd in het maken van statische berekeningen en detailontwerpen van staalconstructies.

Arthur versterkt als werkvoorbereider de uitvoeringsafdeling en is de belangrijkste schakel tussen projectmanagers en collega’s die op locatie aan het werk zijn. Hij zorgt ervoor dat ze daar alles nodig hebben om het project goed op te kunnen leveren. Arthur is creatief en houdt van techniek. Van kinds af aan is hij geïnteresseerd hoe iets werkt. Dit kan hij tot op de bodem uitzoeken door het uit elkaar te halen om vervolgens weer in elkaar te zetten. Zijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij ervan houdt om alles uit te zoeken en te regelen. Hij kijkt er naar uit om samen met zijn team projecten optimaal in goede banen te begeleiden.

Waar andere collega’s van design tot aan uitvoering ervoor zorgen dat alle projecten goed verlopen, zorgt Denise er onder andere voor dat deze projecten, en daarmee Watergames & More, naar de buitenwereld zichtbaar zijn. Ze is verantwoordelijk voor al onze marketing activiteiten en bewaker van de huisstijl. Voordat ze bij Watergames & More kwam werken, heeft ze jarenlang ervaring opgedaan in de marketingwereld van retail. Ze kijkt er naar uit om haar kennis en expertise in de wereld van waterattracties en waterglijbanen toe te passen.

We zijn erg blij dat Pawel, Arthur en Denise ons team gaan versterken en wensen hen veel plezier!

We hebben verschillende vacatures openstaan. Bekijk ze hier en neem gerust contact met ons op. Wellicht ben jij dan binnenkort ook onze nieuwe collega. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

07 dec 2021 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden attractieparken en gemeenten Watergames & More zorgt dat uw dromen werkelijkheid worden. Hierin helpt Watergames & More opdrachtgevers om do...
12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact