Nieuws

Grootste Aquapark ter wereld bij recreatiegebied Vlietland

Begin juli is het grootste Aquapark van Aquaglide Platinum ter wereld geopend bij recreatiegebied Vlietland in Leidschendam, gelegen tussen Den Haag en Leiden. In opdracht van Aquapretpark Vlietland, een franchise van De Ballebak, hebben wij hier een enorm waterpark gerealiseerd waarin alle speeltoestellen van Aquaglide zijn opgenomen. Het enorme parcours kan maar liefst 200 mensen tegelijk vermaken.

Aquaglide is een internationale producent van prachtige waterspeeltoestellen die met elkaar gecombineerd worden tot een Aquapark. De basis van het parcours bij Vlietland is een Aquapark 165, het meest complete pakket van Aquaglide. Bovendien is dit pakket aangevuld met alle extra optionele toevoegingen en extra losse speeltoestellen uit het Aquaglide assortiment. Met talloze speeltoestellen, trampolines, klimobjecten en glijbanen is Aquapretpark Vlietland met afstand het grootste Aquaglide Platinum Aquapark ter wereld.

Recreatiegebied Vlietland, ook wel bekend als de Vlietlanden, is met 300 hectare het grootste recreatiegebied van Zuid-Holland. De laatste jaren zijn er dankzij particuliere investeringen steeds meer recreatiemogelijkheden toegevoegd aan het park. Zo zijn er havens, roeiverenigingen, een camping en diverse horecagelegenheden. Aquapretpark Vlietland is de nieuwste toevoeging aan het aanbod van Vlietland.

De realisatie van het grootste Aquapark ter wereld is een grote operatie geweest. Watergames & More heeft naast levering en installatie ook bijgedragen aan het rondkrijgen van alle vergunningen. Ons team van duikers heeft eind juni de verankering en installatie van de speeltoestellen verzorgd. Dankzij deze sleutelklare oplevering is het Aquapark direct klaar voor gebruik. Op locatie hebben wij vervolgens training en instructies gegeven aan het personeel zodat de speeltoestellen maximaal tot hun recht komen.

Aquapretpark Vlietland is deze hele zomer geopend. Dat betekend dus eindeloos veel waterplezier voor jong en oud op ’s werelds grootste Aquapark. Recreatiegebied Vlietland is gelegen nabij Rijksweg A4 en eenvoudig te bereiken met auto en openbaarvervoer.

Aquaglide voor iedereen

Watergames & More zet zich in voor spannende waterattracties voor iedere locatie en elk budget. Investeren in een Aquapark is investeren in de toekomst. De ervaring leert dat een Aquapark direct meer bezoekers zal trekken en zich vaak binnen één seizoen al heeft terugverdiend. Wij denken graag met u mee, zo kunnen wij u helpen met het doorrekenen van de kosten en opbrengsten. Zo weet u direct waar u aan toe bent.  Dankzij de modulaire eigenschap is elk Aquapark bovendien eenvoudig uit te breiden of opnieuw te rangschikken. Dit maakt Aquaglide Platinum uniek en dynamisch. Het geeft u bovendien grip op de investeringskosten omdat u een Aquapark in meerdere fasen kan uitbreiden.

Watergames & More levert enkel topkwaliteit. Bovendien bieden wij altijd de mogelijkheid tot sleutelklare totaaloplossingen. Daarbij hoort ook het compleet plaatsen van uw set en het verzorgen van de verankering. Ook geven we uitleg en instructies op locatie zodat u zorgeloos kunt genieten van Aquaglide.

Interesse gekregen in Aquaglide en benieuwd naar de mogelijkheden van een Aquapark?  Bekijk onze productpagina’s, brochures of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact