Nieuws

Nieuwe waterspeelplaats verrijkt camping Hegau

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken

Camping Hegi, gelegen in het vulkaanlandschap op de Zwitserse grens tussen het Zwarte Woud en het Bodenmeer, voegt een nieuwe waterbeleving toe voor de jonge avonturiers. De luxe 5-sterren familiecamping heeft Watergames & More benaderd voor het realiseren van een interactief waterspeelplaats, een spray park, gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar.

Het nieuwe spray park belooft een veelzijdige waterbeleving voor bezoekers van alle leeftijden. Met vrolijk gekleurde waterspuiters, fonteinen, tuimel-emmers en waterkanonnen biedt het niet alleen verkoeling, maar ook eindeloos vermaak.

Een spray park is een interactieve waterspeelplaats ontworpen voor zowel jong als oud. Door gebruik te maken van verschillende nozzles en sproeiprogramma’s wordt het een dynamische waterbeleving. De diversiteit aan mogelijkheden maakt een spray park uiterst interessant voor alle leeftijdsgroepen, waardoor het de perfecte aanwinst is voor camping Hegau.

Het spray park bij Camping Hegau wordt opgedeeld in drie speelzones, elk zorgvuldig afgestemd op de leeftijd van de jonge bezoekers.

Met rustige en speelse waterelementen nodigt deze zone de allerkleinsten uit voor een ontdekkingsreis.

In deze zone spelen vijf- tot achtjarigen met interactieve waterelementen die teamwork en samenwerking bevorderen.

Oudere kinderen kunnen zich uitleven met waterkanonnen, tuimel-emmers en andere actieve waterelementen in de speciale activiteitenzone.

De toevoeging van dit waterparadijs belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor de jonge gasten van camping Hegau. Benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en projecten door hen te volgen op LinkedIn of door u in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

07 nov 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken, Openbare ruimtes Stel u voor: spetterende waterstralen, vrolijke fonteinen en leuke speelelementen die jong en oud in extase brengen. D...
04 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie In Zuid-Limburg ligt midden in het nationaal park “het Gerendal” de camping Vinkenhof. Tussen het zwembad en de eerste staanplaatsen ...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact