Nieuws

Interactieve waterspeelplaatsen: verkoeling en plezier!

Leestijd: 1,5 minuut
Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken, Openbare ruimtes

Stel u voor: spetterende waterstralen, vrolijke fonteinen en leuke speelelementen die jong en oud in extase brengen. Dat is precies wat u kunt verwachten bij interactieve waterspeelplaatsen oftewel spray parks. Of u nu snakt naar ontspanning, op zoek bent naar avontuur of gewoon een verfrissende pauze wilt nemen, spray parks bieden voor elk wat wils.

Met innovatieve technologieën en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en veiligheid, ontwerpt en realiseert Watergames & More spray parks van topkwaliteit, van het allereerste concept tot de uiteindelijke voltooiing.

Historyland

Onze spray parks zijn niet alleen bedoeld voor recreatiecentra en vakantieparken, maar ze zijn ook een waardevolle aanwinst voor gemeenten en lokale voorzieningen. Ze bieden een duurzame investering in recreatie en verkoeling voor de hele gemeenschap. Daarnaast zijn de interactieve waterspeelplaatsen milieuvriendelijk en waterbesparend, wat perfect aansluit bij groene initiatieven.

Capelle aan den IJssel - De Watervallei (openbare ruimte)

De populariteit van interactieve waterspeelplaatsen groeit met de dag, en terecht! Ze bieden een veilige omgeving waar kinderen kunnen rennen, springen en lachen, terwijl ouders ontspannen in de schaduw. De spray parks van Watergames & More zijn ontworpen met het oog op veiligheid en voldoen aan de strengste normen. Bovendien stimuleren ze lichamelijke activiteit en sociale interactie, waardoor kinderen zowel fysiek als sociaal kunnen groeien. Ook verschillende gemeenten in Nederland hebben openbare spray parks gebouwd, die gratis toegankelijk zijn voor gezinnen en vriendengroepen. Zo wordt verkoeling en plezier voor iedereen mogelijk gemaakt.

Wij nemen het gehele proces voor onze rekening, van ontwerp en engineering tot installatie en onderhoud. Met onze onbetwiste toewijding aan kwaliteit en veiligheid hebben we een vooraanstaande positie verworven in de branche. Kies voor Watergames & More en breng de ultieme verkoeling naar uw locatie, ongeacht het seizoen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van interactieve waterspeelplaatsen en hoe ze een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor uw locatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

30 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Dagrecreatie, Attractieparken en Openbare ruimtes Met trots heropende de gemeente Capelle aan den IJssel (NL) onlangs de openbare speeltuin ‘De Watervallei’. Deze spee...
09 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Op zoek naar een goede en duurzame manier om uw kleine en grote gasten met het mooie weer verkoeli...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact